Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία ΑΧΕ: Τι βλέπει για Πειραιώς - Coca-Cola 3E

Στα 20 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για την Coca-Cola 3E η Εγνατία ΑΧΕ από την προηγούμενη των 19,49 ευρώ διατηρώντας τη σύσταση sector outperformer, ενώ διατηρεί την τιμή - στόχο των 10,20 ευρώ και τη σύσταση hold για την Τράπεζα Πειραιώς, εν αναμονή των αποτελεσμάτων 2003.

Εγνατία ΑΧΕ: Τι βλέπει για Πειραιώς - Coca-Cola 3E
Στα 20 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για την Coca-Cola 3E η Εγνατία ΑΧΕ από την προηγούμενη των 19,49 ευρώ, σε ανάλυσή της με ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση sector outperformer.

Ειδικότερα, η Εγνατία ΑΧΕ, σχολιάζει ότι τα αποτελέσματα της Coca-Cola 3E ικανοποίησαν την αγορά, και προχωρά σε θετική, έστω και οριακή, αναθεώρηση των εκτιμήσεων της αναμένοντας πλέον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης EBITDA για το 2004 και το 2005 της τάξης του +10,8% και +9,5% αντίστοιχα.

Παράλληλα, διατηρεί τις εκτιμήσεις της για μεγέθη των πωλήσεων της Coca-Cola 3E στη διάρκεια της ίδιας περιόδου, ενώ επισημαίνει ότι τα καθαρά κέρδη του 2004 αναμένεται να αυξηθούν κατά 25% έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για αύξηση της τάξης του 18%.

Σύμφωνα με την ανάλυση της Εγνατίας ΑΧΕ, η Coca-Cola 3E διαπραγματεύεται χαμηλότερα συγκριτικά με ισότιμες εταιρίες του εξωτερικού, κάτι το οποίο δεν δικαιολογείται λόγω των μεγαλύτερων ρυθμών ανάπτυξης που παρουσιάζει η Coca-Cola 3E.

Εξάλλου, σε ξεχωριστή ανάλυσή της η Εγνατία ΑΧΕ κάνει λόγο για αύξηση της τάξης του 55% στα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία διατηρεί την τιμή στόχο των 10,20 ευρώ και τη σύσταση hold.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της η Εγνατία ΑΧΕ αναφέρει ότι τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς (μετά την απορρόφηση της ΕΤΒΑ Bank), αναμένεται να διαμορφωθούν στα 102,6 εκατ. ευρώ (+55% σε ετήσια βάση), ενώ τα έσοδα από τις κύριες δραστηριότητες εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 11%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v