Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Τι ”βλέπει” για Folli Follie και ΚΑΕ

Στη μετοχή των Folli Follie και ΚΑΕ αναφέρεται στο πρωινό της report η Μarfin Hellenic. Η Μarfin διατηρεί την τιμή-στόχο των 26,6 ευρώ και σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Folli Follie. Σχετικά με τα ΚΑΕ υπογραμμίζει πως τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις της.

Marfin: Τι ”βλέπει” για Folli Follie και ΚΑΕ
Στη μετοχή της Folli Follie αναφέρεται στο πρωινό της report η Μarfin Hellenic.

Ειδικότερα, η Marfin επισημαίνει ότι η μετοχή της Folli Follie έχει υποαποδώσει της αγοράς κατά 6,7% από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, ενώ διατηρεί την τιμή-στόχο των 26,6 ευρώ και σύσταση ”outperform”.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα της Folli Follie θα δημοσιευθούν την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, η Marfin κάνει λόγο για εξαιρετικά αποτελέσματα από πλευράς ΚΑΕ, παρά τους δυσμενείς παράγοντες που αντιμετώπισε η εταιρία και που επηρέασαν τον παγκόσμιο τουρισμό, όπως τον πόλεμο στο Ιράκ, τον ιό SARS, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των ΚΑΕ που δημοσιεύθηκαν χθες, υπογραμμίζει πως τα ενοποιημένα έσοδα της εταιρίας ξεπέρασαν ελαφρώς τις προβλέψεις της κατά 3,4 εκατ. ευρώ και του consensus κατά 2,4 εκατ. ευρώ, διαμορφούμενα, σύμφωνα με τον ισολογισμό των ΚΑΕ, στα 231,4 εκατ., 17% υψηλότερα από το 2002.

Επίσης, μεγαλύτερα των εκτιμήσεων της Marfin ήταν τα κέρδη προ τόκων και φόρων και τα κέρδη προ φόρων και μετά από μειοψηφίες κατά 2,5 και 1,65 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα, στα 50,8 εκατ (αύξηση 24% σε σχέση με το 2002) και στα 51,65 εκατ. ευρώ (25% περισσότερα από το 2002).

Η Marfin Hellenic διατηρεί τη σύσταση ”neutral” για τη μετοχή των ΚΑΕ, καθώς και την τιμή-στόχο των 18,2 ευρώ.

Παράλληλα, η Marfin Hellenic διατηρεί τις εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα του 2004, οι οποίες κάνουν λόγο για αύξηση των ενοποιημένων εσόδων κατά 41% στα 325 εκατ. ευρώ, κυρίως λόγω των θετικών επιδράσεων από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα, αλλά και της συνεισφοράς από τις θυγατρικές Εύσημον Συλλογές, Venue Retailing και DFS Skopje.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v