Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Έντονες πιέσεις στον απόηχο της Wall

Αρνητικό ξεκίνημα στη Σοφοκλέους, μετά και τη χθεσινή "βουτιά" σε Wall Street και ευρωπαϊκές αγορές, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, εκτιμώντας ότι οι τράπεζες θα δεχτούν έντονες πιέσεις.

ΑΧΕ: Έντονες πιέσεις στον απόηχο της Wall
Αρνητικό ξεκίνημα στη Σοφοκλέους, μετά και τη χθεσινή "βουτιά" στη Wall Street και στις ευρωπαϊκές αγορές, αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, εκτιμώντας ότι οι τράπεζες θα δεχτούν έντονες πιέσεις. Πιο αναλυτικά:

Η χθεσινή έντονη πτώση των διεθνών αγορών δείχνει σημαντική υποχώρηση της Σοφοκλέους σήμερα, με ιδιαίτερα αυξημένες πιέσεις για τον τραπεζικό κλάδο, αναφέρει η Marfin Analysis.

Άνοιγμα της αγοράς από αρνητικό πεδίο, μετά το χθεσινό ξεπούλημα στις διεθνείς αγορές, αναμένει για σήμερα η Alpha Finance.

Αδύναμο ξεκίνημα για τη Σοφοκλέους αναμένει για σήμερα η Proton Bank, μετά τις απώλειες που κατέγραψαν χθες οι χρηματιστηριακές αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,36%, στις 1.536 μονάδες, καταγράφοντας εβδομαδιαίες απώλειες 4,1%, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v