Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία στο διαδίκτυο ”Ροή Πληροφόρησης”

Τη Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2004, θα ξεκινήσει η λειτουργία των Συνδρομητικών Υπηρεσιών της ”Ροής Εξελίξεων”, όπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών. Αύξηση 30% της επισκεψιμότητας τον Ιανουάριο 2004.

Νέα υπηρεσία στο διαδίκτυο ”Ροή Πληροφόρησης”
Τη Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2004, θα ξεκινήσει η λειτουργία των Συνδρομητικών Υπηρεσιών της ’Ροής Εξελίξεων’, όπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέλη των Συνδρομητικών Υπηρεσιών θα έχουν τη δυνατότητα δύο φορές την ημέρα να λαμβάνουν τους τίτλους των ειδήσεων όπως δημοσιεύονται στο www.ase.gr σε πραγματικό χρόνο και τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Χ.Α. για τη λήψη πλήρους κειμένου.

Μέσω της υπηρεσίας ”Ροή Εξελίξεων” οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να, ενημερώνόνται για όλες τις χρηματιστηριακές ειδήσεις πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, να παρακολουθούν τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της κεφαλαιαγοράς, να βλέπουν τα τελευταία των εισηγμένων εταιρειών και την πορεία των δεικτών Χ.Α. και να πληροφορούνται για κάθε προσεχή δραστηριότητα στο χώρο της κεφλαιαγοράς μέσα από το ”Ημερολόγιο Γεγονότων”.

Η νέα υπηρεσία ”Ροή Εξελίξεων”, προσφέρεται μέσω του επίσημου διαδικτυακού χώρου του Χ.Α., υποστηρίζεται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, παρέχεται με αυτόματη ανανέωση ανά λεπτό, δεν απαιτεί την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού από το χρήστη και διατίθεται και στην αγγλική γλώσσα.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών μέσα από τις δραστηριότητες του Τμήματος Διάχυσης Πληροφόρησης θα υλοποιήσει κατά την προσεχή περίοδο μια νέα σειρά υπηρεσιών και δυνατοτήτων για τους επισκέπτες και χρήστες του www.ase.gr, με χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας και περαιτέρω εμπλουτισμό του πληροφοριακού περιεχομένου.

Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι τον μήνα Ιανουάριο 2004 σημείωσε αύξηση κατά 30%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v