Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: Θετικές Εθνική- Marfin για ”γερμανικό deal”

Θετικές εμφανίζονται οι Εθνική ΑΧΕ και Marfin Hellenic έναντι της συμφωνίας που σύναψε η Intralot προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στην αγορά της Γερμανίας, αν και το deal δεν εκτιμάται να επηρεάσει ιδιαίτερα τα αποτελέσματα της εταιρίας.

ΙΝΛΟΤ: Θετικές Εθνική- Marfin για ”γερμανικό deal”
Θετικές εμφανίζονται οι Εθνική ΑΧΕ και Marfin Hellenic για τη νέα συμφωνία που σύναψε η Intralot και αφορά στην αγορά της Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται, πως πρόκειται για τη σύμβαση διάρκειας 5 ετών στην οποία προχώρησε η Intralot με την Κρατική Λοταρία του ομόσπονδου κρατιδίου Schleswig- Holstein για την παροχή 200– 400 τερματικών εξελιγμένης τεχνολογίας τύπου CORONIS TC.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η Εθνική ΑΧΕ στο πρωινό της report (με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2004), με την εν λόγω συμφωνία η Intralot εισέρχεται στη μεγαλύτερη αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ευρώπης.

Από την πλευρά της, η Marfin Hellenic εμφανίζεται θετική για το ότι η εταιρία αποφάσισε να επεκταθεί στη μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης (η οποία σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή πραγματοποιεί τζίρο 8 δισ. ευρώ τον χρόνο) αν και– όπως επισημαίνει- η εν λόγω συμφωνία δεν προβλέπεται να επηρεάσει τα οικονομικά αποτελέσματα της Intralot.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Marfin αναφέρει πως η μητρική εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει χαμηλά περιθώρια πώλησης και συγκεκριμένα της τάξεως του 400.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v