Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι τράπεζες στο προσκήνιο, εκτιμούν οι ΑΧΕ

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Εθνικής Τράπεζας φέρνουν τις τράπεζες στο προσκήνιο της σημερινής συνεδρίασης εκτιμούν οι ΑΧΕ, ενώ ”βλέπουν” ήπια διατήρηση της θετικής ψυχολογίας.

Οι τράπεζες στο προσκήνιο, εκτιμούν οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει στο πρωινό της report πως περιμένει αναζωογόνηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος, έπειτα από τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελεσμάτων της Εθνικής Τράπεζας και της θετικής ψυχολογίας που επικράτησε χθες στην αγορά.

Από την πλευρά της, η Marfin Hellenic, επισημαίνει πως για την σημερινή συνεδρίαση αναµένει η Σοφοκλέους να συνεχίσει να κινείται στους ρυθµούς των ανακοινωθέντων αποτελεσµάτων από τις εταιρίες του FTASE 20 με τις τραπεζικές µετοχές να παραµένουν στο προσκήνιο μετά την θετική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΕΤΕ.

Εκδήλωση αγοραστικού ενδιαφέροντος ιδιαίτερα για τον τραπεζικό κλάδο, μετά αποτελέσματα Εθνικής Τράπεζας, εκτιμά Εγνατία ΑΧΕ.

Η Εγνατία συμπληρώνει, πως με δεδομένη την μη ύπαρξη σημαντικών μεταβολών στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, αναμένει την αγορά να ”τεστάρει” το επίπεδο των 2.500 μονάδων.

Τι έγινε χθες: Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης έκλεισε ανοδικά κατά 0,50%, στις 2.468,5 μονάδες.

Όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Εθνική ΑΧΕ, η αγορά οδηγήθηκε ψηλότερα από το αυξημένο αγοραστικό ενδιαφέρον των θεσμικών επενδυτών για τους τίτλους των τραπεζών και της ΔΕΗ.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v