Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Roadshow για 23 εισηγμένες στο Λονδίνο

Περί τις 23 εισηγμένες στο ΧΑ εταιρίες θα παρουσιαστούν στις 4 και 5 Μαρτίου στο Λονδίνο, στο πλαίσιο του Greek Day που διοργανώνει η UBS. Ακύρωσαν τη συμμετοχή τους Μυτιληναίος και ΕΛΠΕ.

UBS: Roadshow για 23 εισηγμένες στο Λονδίνο
Περί τις 23 εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρίες θα παρουσιαστούν στις 4 και 5 Μαρτίου στο  Λονδίνο στο πλαίσιο του Greek Day που διοργανώνει η UBS.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου θα παρουσιαστούν οι εταιρίες Folli Follie, ΓΕΚ, Τέρνα Ενεργειακή, Intralot, Motor Oil και ΟΠΑΠ, ενώ αναμένεται η επιβεβαίωση της συμμετοχής των Alapis, Ελλάκτωρ, Forthnet, Φουρλής, Jumbo, ΟΤΕ, ΔΕΗ και Βιοχάλκο.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου θα παρουσιαστούν οι εταιρίες Alpha Bank, ATEbank, Τράπεζα Κύπρου, EFG Eurobank, Marfin Investment Group, Marfin Popular Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς. Αναμένεται η επιβεβαίωση της συμμετοχής της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σημειώνεται ότι ο Μυτιληναίος και τα ΕΛΠΕ ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στο διήμερο πρόγραμμα παρουσιάσεων. Στο Λονδίνο για παρουσιάσεις θα βρεθεί και ο Μυτιληναίος με διοργανωτή την Κάππα ΑΧΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v