Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Τι δείχνει η τεχνική ανάλυση για Intracom

Προοπτικές ανόδου της τάξεως του 7,5% από το χθεσινό κλείσιμο στα 5,58 ευρώ, δίνει η Fortius ΑΧΕΠΕΥ στην μετοχή της Ιντρακόμ. Η Fortius θεωρεί πιθνανή την κίνηση της μετοχής προς τα 6 ευρώ, ενώ τονίζει πως το ”έξυπνο χρήμα” είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί μια πιθανή αναστροφή της μέχρι τώρα πτωτικής τάσης.

Fortius: Τι δείχνει η τεχνική ανάλυση για Intracom
Προοπτικές ανόδου της τάξεως του 7,5% από το χθεσινό (11/2/2004) κλείσιμο στα 5,58 ευρώ, δίνει η Fortius ΑΧΕΠΕΥ για την μετοχή της Ιντρακόμ.

Ειδικότερα, στο πρωινό της report η χρηματιστηριακή εκτιμά ως πιθανή μια ανοδική κίνηση της μετοχής προς τα 6 ευρώ, εάν η μετοχή διασπάσει την αντίσταση που η Fortius τοποθετεί στα 5,7 ευρώ.

Η Ιντρακόμ, υπογραμμίζουν οι αναλυτές της Fortius έχει υποαποδόσει σημαντικά του Γενικού δείκτη καταγράφοντας πτώση της τάξεως του 22% για το διάστημα 23 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου.

Σε αυτά τα πλαίσια, και με βάση την κίνηση σε πολύ χαμηλά επίπεδα του ταλαντωτή σχετικής ισχύος RSI, η ΑΧΕΠΕΥ τονίζει πως το ”έξυπνο χρήμα” προετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί μια πιθανή αναστροφή της τάσης, σημάδια της οποίας (αναστροφής) είδε η Fortius στην χθεσινή συνεδρίαση.

* Η τεχνική ανάλυση της Fortius δημοσιεύεται στη Δεξιά Στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v