Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο επίκεντρο η Εθνική, εκτιμούν αναλυτές

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί σήμερα η μετοχή της Εθνικής, καθώς η Τράπεζα θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της χρήσης 2003, σήμερα, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Στο επίκεντρο η Εθνική, εκτιμούν αναλυτές
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμούν οι αναλυτές πως θα βρεθεί σήμερα η μετοχή της Εθνικής, καθώς η Τράπεζα ανακοινώνει σήμερα μετά τη λήξη της συνεδρίασης τα αποτελέσματα της χρήσης 2003.

Αναλυτικότερα, η Eurobank Securities αναφέρει πως η ανακοίνωση αποτελεσμάτων 2003 από πλευράς Εθνικής θα κρατήσει ενεργό το ενδιαφέρον των επενδυτών.

Σημειώνεται πως η Eurobank Securities προβλέπει αύξηση των ενοποιημένων κερδών προ φόρων της Εθνικής Τράπεζας κατά 42% καθώς εκτιμά πως θα φτάσουν στα 500 εκατ. ευρώ, με τα καθαρά έσοδα από τόκους να ενισχύονται κατά 6,5% και τα κέρδη από χρηματοοικονομικές συναλλαγές να βελτιώνονται κατά 32,2%.

Από την πλευρά της η Marfin Hellenic αναφέρει πως η Εθνική αναμένεται να συγκεντρώσει σήμερα τα βλέματα.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως τα κέρδη προ φόρων του ομίλου της Τράπεζας θα φτάσουν στα 512,1 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 57,5%, με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 335,4 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v