Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Εκτιμήσεις από Εθνική ΑΧΕ και Eurobank Sec

Στα 14,2 ευρώ θέτει η Εθνική ΑΧΕ τη νέα τιμή - στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του θετικότερου outlook της κερδοφορίας, δίνοντας σύσταση ”market perform”, ενώ από την πλευρά της η Eurobank Sec δίνει σύσταση ”outperform”.

ΟΠΑΠ: Εκτιμήσεις από Εθνική ΑΧΕ και Eurobank Sec
Σε αναβάθμιση της τιμής – στόχου για τη μετοχή του ΟΠΑΠ στα 14,2 ευρώ προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ στο πλαίσιο του θετικότερου outlook της κερδοφορίας του Οργανισμού, δίνοντας σύσταση ”market perform”, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου 2004.

Επιπλέον, η χρηματιστηριακή προχώρησε σε αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του ΟΠΑΠ για το 2004 και το 2005 καθώς εκτιμά πως θα φτάσουν στα 0,90 ευρώ και 1,12 ευρώ αντίστοιχα.

Επίσης, στο σημερινό της πρωινό report, με ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2004, η Eurobank Securities δίνει σύσταση ”outperform” για τη μετοχή του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή η μετοχή του ΟΠΑΠ διαπραγματεύεται 14 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004 και 7,9 φορές τον δείκτη EV/EBITDA του 2004.

Επίσης, η Eurobank Securities επικαλούμενη δημοσίευμα του Τύπου αναφέρει πως ο Οργανισμός προτίθεται να κάνει χρήση δορυφορικής σύνδεσης για να μεταφέρει τα δεδομένα μεταξύ των πρακτορείων του, ενώ η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η συγκεκριμένη υποδομή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για τη μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v