Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Θετική η απόδοση στο Q4, αναφέρει η HSBC

Ως "θετική" χαρακτηρίζει την απόδοση της Φουρλής στο δ' τρίμηνο, δεδομένου του επιδεινούμενου οικονομικού κλίματος, η HSBC σε έκθεσή της όπου διατηρεί "overweight" με τιμή-στόχο στα 7,4 ευρώ.

Φουρλής: Θετική η απόδοση στο Q4, αναφέρει η HSBC
Ως "θετική" χαρακτηρίζει την απόδοση της Φουρλής στο δ' τρίμηνο, δεδομένου του επιδεινούμενου οικονομικού κλίματος, η HSBC σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "overweight" με τιμή-στόχο στα 7,4 ευρώ.   

Τα αποτελέσματα της Φουρλής ευθυγραμμίστηκαν με τις προσδοκίες της χρηματιστηριακής, η οποία σημειώνει τα ισχυρά έσοδα και τον περιορισμό κόστους της μονάδας του ΙΚΕΑ, κάτι που αντιστάθμισε την επιδείνωση στα ακαθάριστα περιθώρια. Παράλληλα, τονίζει ότι δεν είναι ικανοποιημένη με τις υψηλές διοικητικές δαπάνες της Intersport. 

Σε γενικές γραμμές, αναφέρει η HSBC, η Φουρλής, εν μέσω μη ευνοϊκού περιβάλλοντος, κατάφερε να ευθυγραμμιστεί με το αναθεωρημένο quidance, "κάνοντας το πρώτο βήμα για να αποκαταστήσει την πληγείσα εμπιστοσύνη των επενδυτών (λόγω της προειδοποίησης κερδοφορίας που εξέδωσε στις 25 Νοεμβρίου).   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v