Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Τιμή-στόχο τα 24 ευρώ δίνει η Morgan Stanley

Την τιμή – στόχο των 24 ευρώ δίνει η Morgan Stanley για τη μετοχή της ΔΕΗ στο European Weekly Utilities με ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου 2004, η οποία κατέγραψε την καλύτερη απόδοση την εβδομάδα 30/1/ - 5/2/2004 μεταξύ των ευρωπαϊκών εταιριών παροχής υπηρεσιών κοινής ωφελείας.

ΔΕΗ: Τιμή-στόχο τα 24 ευρώ δίνει η Morgan Stanley
Την τιμή – στόχο των 24 ευρώ δίνει η Morgan Stanley για τη μετοχή της ΔΕΗ στο European Weekly Utilities με ημερομηνία 6 Φεβρουαρίου 2004, που αναφέρεται στον ευρωπαϊκό κλάδο εταιριών παροχής υπηρεσιών κοινής ωφελείας.

Μεταξύ άλλων η Morgan Stanley τονίζει πως για την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου με 5 Φεβρουαρίου η μετοχή της ΔΕΗ παρουσίασε την καλύτερη απόδοση μεταξύ των εταιριών του κλάδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου.

Ωστόσο, ο ξένος επενδυτικός οίκος επισημαίνει πως αφενός η προαναφερθείσα τιμή – στόχος προκύπτει με βάση τη μέθοδο των προεξοφλημένων ταμειακών ροών (DCF) και αφετέρου πως η αποτίμηση δεν περιλαμβάνει πιθανή αύξηση στα τιμολόγια για τα επόμενα δέκα χρόνια ή επιπρόσθετα κέρδη από βελτίωση της αποδοτικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v