Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Επιτόκια καταθέσεων - χορηγήσεων

Τα επιτόκια των τραπεζικών προϊόντων γνωστοποιεί η Attica Bank, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία παρουσιάζουν, όπως επισημαίνει, ανακρίβειες, οι οποίες ενδεχομένως οφείλονται στις πηγές που χρησιμοποιούνται.

Attica Bank: Επιτόκια καταθέσεων - χορηγήσεων
Τα επιτόκια των τραπεζικών προϊόντων γνωστοποιεί η Attica Bank, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου τα οποία παρουσιάζουν, όπως επισημαίνει, ανακρίβειες, οι οποίες ενδεχομένως να οφείλονται στις πηγές που χρησιμοποιούνται για την άντληση των πληροφοριών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε μια προσπάθεια διασφάλισης της ορθής πληροφόρησης του συναλλασσόμενου κοινού, η τράπεζα ενημερώνει ότι πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της μπορούν να αντληθούν με τους εξής τρόπους:

1. Από την ιστοσελίδα της τράπεζας. Για συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με κάθε προϊόν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στο website της τράπεζας www.atticabank.gr στην ενότητα "Επιτόκια" και, αναλυτικότερα, στις σελίδες στις οποίες παρουσιάζονται τα προϊόντα της τράπεζας (προϊόντα για ιδιώτες, προϊόντα για επιχειρήσεις).

2. Από τις υπηρεσίες της τράπεζας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τα επιτόκια των προϊόντων της τράπεζας, στέλνοντας μήνυμα στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Στον πίνακα που ακολουθεί δίνονται τα επιτόκια ορισμένων βασικών καταθετικών και χορηγητικών προϊόντων της τράπεζας:

ATTICA BANK

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Αttica ΥΠΕΡΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

έως 3,50 %

Αttica ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

έως 5,00 %

Αttica EARLY PROFIT

έως 5,55 %

ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ

Στεγαστικό Δάνειο σταθερό για 3 έτη

4,50%

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v