Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 13,3 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Π&Κ

Νέα τιμή-στόχο στα 13,3 ευρώ θέτει η Π&Κ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, εκτιμώντας ότι μια πιθανή κίνηση του τίτλου πάνω από τα 14 ευρώ θα σήμαινε ότι το παιχνίδι Kino θα έπρεπε να εμφανίσει μάλλον ”μη ρεαλιστικές αποδόσεις”.

ΟΠΑΠ: Στα 13,3 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Π&Κ
Στα 13,3 ευρώ θέτει τη νέα τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε report της με ημερομηνία 4 Φεβρουαρίου, όπου σχολιάζονται τα αποτελέσματα έτους του Οργανισμού.

Αυτά χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές αντίστοιχα των εκτιμήσεων, αν και, όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, ήταν ελαφρώς κατώτερα των δικών της προσδοκιών.

Αναφορικά με τις προοπτικές του ΟΠΑΠ, αυτές, σύμφωνα με την Π&Κ είναι σημαντικά βελτιωμένες, κυρίως λόγω των πρόσθετων λεπτομερειών που δόθηκαν για το παιχνίδι Kino. Η αποτίμηση του ΟΠΑΠ, αναφέρει η χρηματιστηριακή, δεν υποστηρίζει τιμές υψηλότερες των 14 ευρώ.

Αν αυτό συνέβαινε, θα προεξοφλούσε μάλλον μη ρεαλιστικά σενάρια για τις επιδόσεις του Kino, επισημαίνεται.

Ειδικότερα για το Kino, το report της Π&Κ αναφέρει ότι θα αφαιρέσει περίπου το 17% των εσόδων από τα υφιστάμενα παιχνίδια (”cannibalization”). Πιο συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι θα μειώσει τα έσοδα των αριθμολαχείων πληn των Super 3 και Extra 5 κατά 37% και κατά 7% αυτά του Στοιχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v