Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αναβάθμιση προβλέψεων από την EFG Sec

Τη σύσταση ”outperform” διατηρεί η EFG Eurobank Securities για τη μετοχή του ΟΠΑΠ σε report της με ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου. Η χρηματιστηριακή αναθεωρεί ανοδικά τις προβλέψεις της για κέρδη ανά μετοχή και πωλήσεις.

ΟΠΑΠ: Αναβάθμιση προβλέψεων από την EFG Sec
Την εκτίμηση ότι ο ΟΠΑΠ εξακολουθεί να προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό αμυντικών δραστηριοτήτων και θεμελιώδους αξίας περιέχει σχετικό report της EFG Eurobank με ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι η μετοχή πρόσφατα εμφάνισε σημαντική άνοδο, σύμφωνα με τα όσα εκτιμά η EFG Eurobank, εξακολουθεί να έχει τη δυναμική ώστε να συνεχίσει να παράγει καλύτερες αποδόσεις έναντι αυτών της αγοράς.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα του Οργανισμού ήταν υπεράνω των συγκλινουσών εκτιμήσεων των αναλυτών. Αναφορικά με τα μελλοντικά κέρδη, η EFG εκτιμά πως το Kino θα είναι η ”ατμομηχανή” της ανάπτυξής του ΟΠΑΠ για το μέλλον.

Η Eurobank επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform”, ενώ προχωρά σε κατά 14,3% ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή του Οργανισμού στο 2004. Ανοδικά αναθεωρεί τις εκτιμήσεις της και για τον ρυθμό αύξησης των πωλήσεων στα έτη 2004 και 2005 στο 14,5% και στο 8,5%, αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v