Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Τιμή-στόχος τα 26,6 ευρώ από Marfin

Σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου στα 26,6 ευρώ, από 24,5 ευρώ, για τη μετοχή της Folli Follie προχώρησε η Marfin Hellenic σε ανάλυσή της (5/2/2004), διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”, ύστερα από πρόσφατη ανάλυσή της (3/2/2004) για τα ΚΑΕ.

Folli Follie: Τιμή-στόχος τα 26,6 ευρώ από Marfin
Σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου στα 26,6 ευρώ, από 24,5 ευρώ, για τη μετοχή της Folli Follie προχώρησε η Marfin Hellenic σε ανάλυσή της με ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2004.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως σε συνέχεια πρόσφατης ανάλυσής της για τα ΚΑΕ (3/2/2004 με τίτλο Cash-Machine με τιμή-στόχο τα 18,20 ευρώ) προσάρμοσε ανάλογα τις εκτιμήσεις της τόσο για τα μεγέθη όσο και για τη δίκαιη τιμή της μετοχής της Folli Follie.

Επίσης, η Marfin Hellenic αναφέρει πως η διοίκηση επιβεβαίωσε ότι οι καταναλωτικές τάσεις παρέμειναν ισχυρές κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του έτους στην πλειονότητα των αγορών όπου δραστηριοποιείται, με το προϊοντικό μίγμα να συνεχίζει να δημιουργεί υψηλά μικτά περιθώρια κέρδους.

Ειδικότερα, τα ρολόγια συνέχισαν να αποτελούν το περίπου 30% των συνολικών πωλήσεων της εταιρίας, ενώ η νέα σειρά που λανσάρισε η εταιρία ενισχύθηκε εις βάρος της ”φθηνότερης” και παλαιότερης σειράς της Folli Follie με τα ασημένια αντικείμενα.

Παράλληλα, η Marfin αναφέρει πως οι εκτιμήσεις της διοίκησης της Folli Follie έκαναν λόγο για βελτίωση στο κεφάλαιο κίνησης στο τέταρτο τρίμηνο του 2003, ως αποτέλεσμα των καλύτερων όρων πληρωμής με τα καταστήματα λιανικής και με τα ΚΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v