Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Συσσώρευσης συνέχεια

Τάση συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών, απουσία αγοραστικού ενδιαφέροντος με τους όγκους των συναλλαγών να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα προβλέπουν οι ΑΧΕ, ενώ για μια ακόμη φορά τον τόνο αναμένεται να δώσει η Ευρώπη.

ΑΧΕ:  Συσσώρευσης συνέχεια
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει στο πρωινό της report ότι αναμένει τάση συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών με τους όγκους συναλλαγών να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα.

Από την πλευρά της η Marfin Hellenic εκτιμά πως στο επίκεντρο θα πραμείνει η πορεία των ευρωπαϊκών αγορών, ενώ και η Marfin προβλέπει συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Ακόμα, η Marfin στο πρωινό report της αναφέρεται στη μετοχή της ΔΕΗ η οποία έχει υποαποδώσει κατά 1,2% από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα σε σχέση με τον Γενικό Δείκτη, παρά το γεγονός ότι η αποτίμησή της παραμένει σε ελκυστικά επίπεδα, ακόμα και συγκρινόμενη με τις διεθνείς ομοειδείς επιχειρήσεις.

Η Marfin Hellenic για τη μετοχή της ΔΕΗ διατηρεί τη σύσταση της ”outperform”.

Εξάλλου, η Εurobank Securities σημειώνει ότι από την αγορά λείπει ένα έναυσμα, που θα της δώσει τάση. Με βάση το τελευταίο, η Εurobank Securities καταλήγει στο ότι είναι πιθανό η αγορά να ακολουθήσει την κίνηση των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.

Επιπλέον, η Praxis ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει ότι περιμένει η σημερινή συνεδρίαση να κινηθεί ανάλογα με αυτές των προηγούμενων ημερών και κύρια χαρακτηριστικά της την απουσία του αγοραστικού ενδιαφέροντος με παράλληλη την απροθυμία των πωλητών.

Τι έγινε χθες: Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με οριακά κέρδη 0,1% στις 2.418,87 μονάδες.

Όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Marfin Hellenic η μετοχή του ΟΠΑΠ παρουσίασε την μεγαλύτερη άνοδο από τα blue chips, της τάξεως του 6,51%, και υψηλούς όγκους συναλλαγών, ενώ η μετοχή της ΔΕΗ έκλεισε 1% ψηλότερα υπεραποδίδοντας, επίσης, του Γενικού Δείκτη.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v