Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Διατηρείται το αρνητικό κλίμα

Διατήρηση του αρνητικού κλίματος στο ΧΑ αναμένουν οι αναλυτές, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας τεχνικής αντίδρασης, δεδομένης της υποαπόδοσης των τελευταίων ημερών. Από τις ευρωπαϊκές αγορές η τάση.

ΑΧΕ: Διατηρείται το αρνητικό κλίμα
Διατήρηση του αρνητικού κλίματος στη Σοφοκλέους αναμένουν οι αναλυτές, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας τεχνικής αντίδρασης, δεδομένης της υποαπόδοσης των τελευταίων ημερών. Από τις ευρωπαϊκές αγορές η τάση.

Με δεδομένη την υποαπόδοση των τελευταίων ημερών, το ενδεχόμενο μιας τεχνικής μορφής αντίδρασης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Διατήρηση του αρνητικού κλίματος αναμένει η Alpha Finance, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο ξεκίνημα για τις ευρωπαϊκές αγορές αναμένει σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει την ευρωπαϊκή τάση.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,9% στις 1.589 μονάδες, διευρύνοντας τις απώλειες των τελευταίων τριών ημερών στο 8%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 154 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v