Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ισχυρό Q4 προβλέπει η JP Morgan

Στα ισχνά μεγέθη της Wind Hellas αλλά και στις ανησυχίες για την έκθεση στη ΝΑ Ευρώπη οφείλεται η υποαπόδοση του ΟΤΕ τις τελευταίες ημέρες, σημειώνει η JP Morgan, τονίζοντας ότι προβλέπει ισχυρά αποτελέσματα στο Q4.

ΟΤΕ: Ισχυρό Q4 προβλέπει η JP Morgan
Στα ισχνά μεγέθη της Wind Hellas αλλά και στις ανησυχίες για την έκθεση στη ΝΑ Ευρώπη οφείλεται η υποαπόδοση του ΟΤΕ τις τελευταίες ημέρες, σημειώνει η JP Morgan σε έκθεσή της (16/2) τονίζοντας ότι προβλέπει ισχυρά αποτελέσματα στο Q4.

Ωστόσο, ο οίκος αναφέρει ότι τα αποτελέσματα της Wind όπως και της Vodafone, πιθανότατα σηματοδοτούν αύξηση των μεριδίων αγοράς της Cosmote και όχι ευρύτερη μακροοικονομική αδυναμία, μια τάση που εκτιμά ότι θα συνεχιστεί και μετά το δ' τρίμηνο του 2008. 

Παράλληλα, αναφορικά με την έκθεση του ΟΤΕ στη ΝΑ Ευρώπη, σημειώνει ότι είναι "μετριασμένη", παρά την έντονη μεταβλητότητα των νομισμάτων των χωρών αυτών. 

Αναφορικά με το Q4, η JP Morgan προβλέπει καλή λειτουργική απόδοση, με αύξηση των εσόδων 0,8% στα 541 εκατ. ευρώ, αύξηση των EBITDA κατά 3,8% στα 541 εκατ. ευρώ με τα κέρδη ανά μετοχή να διαμορφώνονται στα 0,25 ευρώ. 

Η JP Morgan διατηρεί σύσταση "overweight" για τη μετοχή του οργανισμού, με τιμή-στόχο στα 15,4 ευρώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v