Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Στο επίκεντρο ο ΟΠΑΠ

Στο επίκεντρο εκτιμά η Marfin Hellenic πως θα βρεθεί η μετοχή του ΟΠΑΠ λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης, ενώ προβλέπει πως τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ για το 2003 θα είναι αυξημένα κατά 7,8%.

Marfin: Στο επίκεντρο ο ΟΠΑΠ
Στο επίκεντρο θεωρεί η Marfin Hellenic πως θα βρεθεί η μετοχή του ΟΠΑΠ λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του πριν από το άνοιγμα της αγοράς.

Σύμφωνα με τη Marfin, τα έσοδα του ΟΠΑΠ θα ενισχυθούν κατά 13,3%, διαμορφούμενα στα 2,24 δισ. ευρώ, χαμηλότερα κατά 2,7% από τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις της αγοράς.

Επίσης, η Marfin αναφέρει πως τα προσαρμοσμένα EBITDA (εξαιρουμένων αφενός της πρόβλεψης ύψους 81,8 εκατ. ευρώ της Intralot και αφετέρου εξόδων 3,6 εκατ. ευρώ που αφορούν σε συνταξιοδοτικές παροχές) αναμένεται να παρουσιάσουν άνοδο 12,8%, διαμορφούμενα στα 457,6 εκατ. ευρώ, το οποίο είναι κατά 2,5% χαμηλότερα των εκτιμήσεων της αγοράς.

Όσον αφορά στα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις της Marfin Hellenic, εκτιμάται πως θα ενισχυθούν στο σύνολο της χρήσης 2003 κατά 7,8% και θα φτάσουν στα 222,1 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v