Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επενδυτές

Την πραγματοποίηση ενός τρίωρου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για τους επενδυτές, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοίνωσε το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ: Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επενδυτές
Την οργάνωση ενός τρίωρου εκπαιδευτικού σεμιναρίου για τους επενδυτές, ανακοίνωσε το Τμήμα Υποστήριξης Επενδυτικού Κοινού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το τρίωρο σεμινάριο, στο οποίο η συμμετοχή είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στην πρώην αίθουσα συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσω του συγκεκριμένου σεμιναρίου, οι επενδυτές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το ισχύον θεσμικό πλαίσιο του Χρηματιστηρίου, τον τρόπο διενέργειας των συναλλαγών, τις υποχρεώσεις παροχής ενημέρωσης από τις εισηγμένες εταιρίες και τις υποχρεώσεις των βασικών μετόχων τους, τις υποχρεώσεις των ΑΧΕ, ΕΠΕΥ και ΑΕΛΔΕ προς τους πελάτες τους και τις προϋποθέσεις εισαγωγής εταιριών στο ΧΑ και τις ευθύνες των αναδόχων.

Παράλληλα, θα αναλυθούν διεξοδικά, μεταξύ άλλων, τα εταιρικά γεγονότα, στα οποία καλείται ο μέτοχος να δώσει έγκριση, η σημασία των θεμελιωδών μεγεθών στην αξιολόγηση μιας εταιρίας, το margin account (περιθώριο ασφάλισης) και το short selling (ανοικτές πωλήσεις), η μέθοδος υπολογισμού της τιμής κλεισίματος και τη διαδικασία διενέργειας συναλλαγών στην τιμή κλεισίματος, τα εταιρικά ομόλογα, η εταιρική διακυβέρνηση, θέματα τεχνικής ανάλυσης κλπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v