Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χ.Α.: Έγκριση στην αύξηση κεφαλαίου της Έμπεδος

Το ενημερωτικό δελτίο της Έμπεδος για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αλλά και την εισαγωγή των 6.875.080 μετοχών της Κλουκίνας – Λάππας στην Παράλληλη Αγορά.

Χ.Α.: Έγκριση στην αύξηση κεφαλαίου της Έμπεδος
Το ενημερωτικό δελτίο της Έμπεδος για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ενέκρινε, μεταξύ άλλων, το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε, η Έμπεδος προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 52.260.397 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης 0,56 ευρώ ανά μετοχή, με αναλογία 10 νέες κοινές ονομαστικές για κάθε 14 παλαιές.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 6.875.080 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Ι. Κλουκίνας – Ι. Λάππας στην Παράλληλη Αγορά.

* Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 60.796.657 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρίας Plias.

* Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση 780 νέων κοινών και 10 νέων προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της Εγνατία Τράπεζα που προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων ομολογιών.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. ενημερώθηκε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας Προοδευτική από 0,57 σε 0,59 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v