Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΕΔ: Την Κυριακή η εκδήλωση για μετοχικό ακτιβισμό

Εκδήλωση για την ανάπτυξη του μετοχικού ακτιβισμού και την καλλιέργεια της επενδυτικής κουλτούρας διοργανώνει ο Σύνδεσμος επενδυτών και Διαδικτύου, στις 11.00 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, 1η Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς στην Πλάκα.

ΣΕΔ: Την Κυριακή η εκδήλωση για μετοχικό ακτιβισμό
Εκδήλωση με σκοπό την προώθηση του μετοχικού ακτιβισμού διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου στις 11 .00 το πρωί την ερχόμενη Κυριακή, 1η Φεβρουαρίου 2004, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς (Βουλής και Ναυάρχου Νικοδήμου 18, στην Πλάκα).

Στην εκδήλωση, όπου η είσοδος είναι ελεύθερη, θα παραστούν οικονομικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του χώρου.

Στην ανακοίνωση του ΣΕΔ περιγράφονται οι συγκεκριμένες δράσεις που αναπτύσσονται για τον μετοχικό ακτιβισμό, στις οποίες περιλαμβάνεται παρουσία των μελών του στις γενικές συνελεύσεις, καθώς και κινήσεις για την πληρέστερη ενημέρωση των επενδυτών.

Η πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΔ εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό του Συνδέσμου για την ανάπτυξη του μετοχικού ακτιβισμού και την καλλιέργεια παρεμβατικής κουλτούρας στο επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v