Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΙG:Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις με ΟA η Alpha Fin

H MIG έχει καλές πιθανότητες να αποκτήσει την Ολυμπιακή, σημειώνει η Alpha Fin. στο πρωινό report, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση ίσως δεν έχει άλλη ευκαιρία να πουλήσει την εταιρία δεδομένων των τρεχουσών συνθηκών στις αγορές.

ΜΙG:Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις με ΟA η Alpha Fin
H Marfin Investment Group έχει καλές πιθανότητες να αποκτήσει την Ολυμπιακή, σημειώνει η Alpha Finance στο πρωινό της report, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση ίσως δεν έχει άλλη ευκαιρία να πουλήσει την εταιρία δεδομένων των τρεχουσών συνθηκών στις αγορές. 

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι η συνολική προσφορά για τους κλάδους της Ολυμπιακής ανέρχεται στα 177,2 εκατ. ευρώ, που, σύμφωνα με δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών, είναι κοντά στο τίμημα που ζητά η κυβέρνηση για να πουλήσει τον αερομεταφορέα. 

Ωστόσο, σημειώνει ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μια σειρά λεπτομέρειες, όπως το πώς θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση ώστε να είναι κερδοφόρα η εταιρία και οι προθέσεις της MIG αναφορικά με πιθανή αναπροσαρμογή του επιχειρησιακού της μοντέλου.

H Alpha Finance εκτιμά ότι η MIG έχει καλές πιθανότητες να αποκτήσει την Ο.Α., καθώς οι προσφορές από τον αποτυχημένο διεθνή διαγωνισμό ήταν πολύ χαμηλότερες, δεν διαφαίνεται ενδιαφέρον από άλλη εταιρία προς το παρόν και η ελληνική κυβέρνηση ενδέχεται να μην έχει άλλη ευκαιρία να προχωρήσει στην πώληση της Ολυμπιακής, δεδομένων των τρεχουσών συνθηκών στις αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v