Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συσσώρευση ”βλέπει” για την εβδομάδα η Marfin

Τάσεις συσσώρευσης και ενδεχόμενο μικρής διόρθωσης προβλέπει η Marfin Hellenic για την ελληνική αγορά στο εβδομαδιαίο της report με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου, εκτιμώντας ταυτόχρονα ότι το κλίμα παραμένει θετικό εν όψει εκλογών και Ολυμπιακών Αγώνων.

Συσσώρευση ”βλέπει” για την εβδομάδα η Marfin
Κυρίαρχες για την ελληνική αγορά εκτιμά η Marfin Hellenic τις τάσεις συσσώρευσης, ενώ δεν αποκλείει και μικρή διόρθωση, στις αρχές της νέας εβδομάδας, κάτι που είναι δυνατόν να πυροδοτηθεί και από αντίστοιχη κίνηση στο εξωτερικό.

Στο εβδομαδιαίο της report με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου, ο διευθυντής του τμήματος ανάλυσης, Β. Καραρίζος, διατυπώνει την εκτίμηση ότι το κλίμα παραμένει θετικό και ότι η πιθανότητα πτωτικής κίνησης φαίνεται μάλλον περιορισμένη, προσθέτοντας ότι οι θετικές τάσεις αποδίδονται επίσης στον προεκλογικό θόρυβο και την προ- ολυμπιακή ευφορία.

Αξίζει ωστόσο να επισημανθεί, αναφέρει η Marfin Hellenic, ότι οι αποτιμήσεις σε ορισμένες μετοχές έχουν ”τεντωθεί” και ότι οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθήσουν στενότερα τα θεμελιώδη μεγέθη εν όψει και της περιόδου ανακοινώσεων αποτελεσμάτων του 2003.

Στα top picks της χρηματιστηριακής περιλαμβάνονται οι μετοχές των Coca Cola 3E, Cosmote, Elmec, Folli Follie, Γερμανός, Intralot, ΔΕΗ και Hyatt.

Σε ό,τι αφορά το εξωτερικό, η Marfin αναφέρει ότι θα συνεχιστούν οι εταιρικές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων, ενώ και οι αγορές εκτιμάται ότι θα εμφανίσουν τάσεις συσσώρευσης.

Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της FED, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις της Marfin Hellenic, δεν αναμένεται να αποφασιστεί μεταβολή των επιτοκίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v