Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδα για την οικονομική κρίση από τον ΣΜΕΧΑ

Ο ΣΜΕΧΑ και το Παράρτημα Αθήνας της Νεολαίας της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών διοργανώνουν στις 23 Φεβρουαρίου 2009 εκδήλωση με θέμα: «Οι προτάσεις Κομμάτων και Φορέων για την έξοδο από την οικονομική κρίση».

Ημερίδα για την οικονομική κρίση από τον ΣΜΕΧΑ
Ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) και το Παράρτημα Αθήνας της Νεολαίας της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών διοργανώνουν στις 23 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 18:30 σε αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) εκδήλωση με θέμα: «Οι προτάσεις Κομμάτων και Φορέων για την έξοδο από την οικονομική κρίση».

Τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ως ομιλητές έχουν επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα οι 
*  Πέτρος Δούκας (ΝΔ), 
*  Λούκα Κατσέλη (ΠΑΣΟΚ), 
* Γιάννης Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ),
* Μάκης Βορίδης (ΛΑΟΣ),
* Κωνσταντίνος Μίχαλος (Πρόεδρος του ΕΒΕΑ), 
*  Χρήστος Χατζηεμμανουήλ (Πρόεδρος ΟΠΑΠ), και 
* Αλέξανδρος Μωραϊτάκης (Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ).

Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η κ. Ρίτα Πικρού – Μωραϊτάκη (Πρόεδρος του Παραρτήματος Αθήνας της Νεολαίας της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών).
Από τα 10λεπτα ομιλίας εκάστου ομιλητή το 80% τουλάχιστον του χρόνου ομιλίας εκάστου θα αφορά προτάσεις για το παρόν και το μέλλον και μέχρι το 20% του χρόνου θα αφορά τα αίτια και το παρελθόν.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα τεθούν από το ακροατήριο. Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και η προσέλευση ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v