Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτωτική συνεδρίαση αναμένουν οι ΑΧΕ

Σε χαμηλότερο επίπεδο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, με τον τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές, εν αναμονή και των ανακοινώσεων Ομπάμα για την στήριξη της οικονομίας των ΗΠΑ.

Πτωτική συνεδρίαση αναμένουν οι ΑΧΕ
Σε χαμηλότερο επίπεδο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, με τον τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς αγορές, εν αναμονή και των ανακοινώσεων Ομπάμα για την στήριξη της οικονομίας των ΗΠΑ.

Παρόμοιο κλίμα με το χθεσινό αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως το ενδιαφέρον των επενδυτών θα είναι στραμμένο κυρίως στις αποφάσεις της Ουάσιγκτον για την στήριξη της αμερικανικής οικονομίας, που θα παρουσιαστούν σήμερα.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από χαμηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και για την Σοφοκλέους.

Σε χαμηλότερο επίπεδο εκτιμά η Alpha Finance πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, με τον τελικό τόνο της συνεδρίασης να δίνεται από τις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε υψηλότερα κατά 0,37% στις 1.768 μονάδες, με τον όγκο των συναλλαγών σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v