Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Τα 13,7 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Citigroup

Νέα τιμή-στόχο τα 13,7 ευρώ (από 12 ευρώ) θέτει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Citigroup σε έκθεσή της (21/1), διατηρώντας τη σύσταση για ”αγορά” (”buy”). Ο οίκος προβλέπει αυξημένη μεταβλητότητα για τη μετοχή, λόγω του πολιτικού ρίσκου που προκύπτει από τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

ΟΠΑΠ: Τα 13,7 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από Citigroup
Νέα τιμή-στόχο τα 13,7 ευρώ (από 12 ευρώ) θέτει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Citigroup σε έκθεσή της με ημερομηνία 21 Ιανουαρίου, διατηρώντας τη σύσταση για ”αγορά” (”buy”).

Ο οίκος αναφέρει ότι η ισχυρή επίδοση των μετοχών του Οργανισμού το 2004 τις οδήγησε πάνω από την τιμή-στόχο που είχε θέσει για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες.

Ακόμα, η Citigroup στην ίδια έκθεσή της προχωρά σε κατά περίπου 2% ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα έτη 2004 και 2005.

Ο οίκος προβλέπει ότι θα υπάρξει αυξημένη μεταβλητότητα στη μετοχή λόγω του πολιτικού ρίσκου που ανακύπτει από τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Βραχυπρόθεσμα, αναφέρει η Citigroup, τα χρηματοοικονομικά νέα που αφορούν την επίδοση του παιχνιδιού Kino, που θα ανακοινωθούν μαζί με τα αποτελέσματα έτους 2003, είναι πιθανό να οδηγήσουν σε περαιτέρω ουσιώδεις ανοδικές αναθεωρήσεις των προβλέψεων του οίκου για το 2005 και συνεπώς σε αναπροσαρμογή και της τιμής-στόχου.

Ο οίκος εκτιμά ότι κατά το δ΄ τρίμηνο του 2003 θα εμφανιστεί υποχώρηση στα έσοδα από το Στοίχημα, λόγω κυρίως των λιγότερων αγώνων Champions League. Αυτό, ωστόσο εκτιμάται ότι θα αντισταθμιστεί από τις ισχυρές επιδόσεις των παιχνιδιών Joker και ΠΡΟΠΟ.

Για το 2003, η Citigroup εκτιμά ότι τα καθαρά κέρδη του Οργανισμού θα διαμορφωθούν στα 234 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 2,28 δισ. ευρώ. Για το 2004 τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 309 εκατ. ευρώ και οι πωλήσεις στα 2,50 δισ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v