Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Σύσταση ”outperform” από EFG Securities

Διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Τιτάν η Eurobank Sec., η οποία σε σχετική ανάλυση (21/1) αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο τίτλος της τσιμεντοβιομηχανίας διαπραγματεύεται με 20% discount σε σχέση με τις ομοειδείς διεθνές επιχειρήσεις με βάση τα κέρδη του 2002 και του 2003.

Τιτάν: Σύσταση ”outperform” από EFG Securities
Επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Τιτάν η EFG Eurobank Securities, όπως αναφέρει σε σχετική ανάλυση με ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 2004.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει μεταξύ άλλων πως η μετοχή της τσιμεντοβιομηχανίας διαπραγματεύεται με 20% discount σε σχέση με τις ομοειδείς διεθνές επιχειρήσεις με βάση τα κέρδη του 2002 και του 2003, ενώ συμπληρώνει πως με βάση τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004 το discount διαμορφώνεται στο 30%.

Σύμφωνα πάντα με την EFG Eurobank Securities, οι προοπτικές της Τιτάν για το 2004 είναι ”ισχυρές”, οι οποίες ωστόσο –όπως επισημαίνει- δεν έχουν αποτιμηθεί.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή εκτιμά πως το 2004 θα είναι μια σημαντική χρονιά για την εταιρία και όχι μόνο υπό το πρίσμα της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η ανάπτυξη του ομίλου Τιτάν αναμένεται να είναι το αποτέλεσμα δυο παραγόντων: αφενός της λειτουργίας του αναβαθμισμένου εργοστασίου στη Φλόριντα και αφετέρου των επίσης αναβαθμισμένων έργων στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v