Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική ΑΧΕ: Στα 13,9 ευρώ η τιμή-στόχος για ΟΤΕ

Σε αναθεώρηση της τιμής–στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 13,9 ευρώ (από τα 11 ευρώ) προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου 2004, με παράλληλη αναβάθμιση της σύστασης σε ”buy”.

Εθνική ΑΧΕ: Στα 13,9 ευρώ η τιμή-στόχος για ΟΤΕ
Σε αναθεώρηση της τιμής– στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 13,9 ευρώ (από τα 11 ευρώ) προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 13 Ιανουαρίου 2004, με παράλληλη αναβάθμιση της σύστασης σε ”buy” από ”market perform”.

Ειδικότερα, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2003 που παρουσίασε ο Οργανισμός ικανοποίησαν τους επενδυτές όσον αφορά στα EBITDA, τα οποία και αποτύπωσαν τις μειώσεις του προσωπικού, αλλά και των γενικών εξόδων.

Σε αυτό το πλαίσιο η χρηματιστηριακή τονίζει πως στην παρούσα φάση η διοίκηση του ΟΤΕ έχει καταφέρει να αναστρέψει το αρνητικό επενδυτικό κλίμα γύρω από τη μετοχή του Οργανισμού.

Για το 2004 το τμήμα ανάλυσης της Εθνικής ΑΧΕ εκτιμά πως θα σημειωθεί αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για τον τίτλο του ΟΤΕ, ενώ επισημαίνει πως υπάρχει η πιθανότητα να διακυβευτεί η μερισματική πολιτική εάν ο ΟΤΕ προχωρήσει στην απόκτηση του 9% της CosmΟΤΕ που κατέχει η Telenor.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v