Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Τι λένε οι αναλυτές για Lakebelt

Αρνητική για την Τιτάν είναι η εξέλιξη στο Lakebelt, με την νέα απόφαση που ακυρώνει τις άδειες εξόρυξης, σημειώνει η Proton, αναφέροντας όμως ότι η εταιρία είναι σε καλύτερη θέση για να διαχειριστεί την απαγόρευση.

Τιτάν: Τι λένε οι αναλυτές για Lakebelt
Αρνητική για την Τιτάν είναι η εξέλιξη στο Lakebelt, με την νέα απόφαση που ακυρώνει τις άδειες εξόρυξης, σημειώνει η Proton, αναφέροντας όμως ότι δεν προχωρά σε αλλαγή των προβλέψεών της για την εταιρία.
 
Οπως επισημαίνει, η Τιταν είναι σε καλύτερη θέση για να διαχειριστεί την απαγόρευση, δεδομένου ότι η ζήτηση είναι σημαντικά χαμηλότερη, και η Τιτάν έχει συσσωρεύσει αποθέματα και έχει βρει νέα κανάλια για να εξασφαλίσει την παραγόμενη ποσότητα.

Έτσι, η επίδραση της νέας απόφασης δεν θα είναι τόσο έντονη όσο στο παρελθόν, τόσο για τους όγκους πωλήσεων όσο και για τα περιθώρια κερδοφορίας του ομίλου.

Η Εθνική-Π&Κ σημειώνει ότι η νέα απόφαση αυξάνει την αβεβαιότητα σε μακροπρόθεσμη βάση, ενώ διατηρεί τη σύσταση "neutral" λόγω της χαμηλής αποτίμησης της μετοχής, μετά την σημαντική διόρθωση επί δυο συνεχόμενα έτη.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει πολύ περιορισμένες επιπτώσεις για την Τιτάν το 2009 λόγω του σχεδιασμού της που μπορεί να εξασφαλίσει ικανοποιητικά επίπεδα παραγωγής στο Pennsuco.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v