Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΠΑ: Πρωτιά της Επενδυτικής το Δεκέμβριο

H Επενδυτική Τράπεζα παρέμεινε στην πρώτη θέση της κατάταξης των χρηματιστηριακών το Δεκέμβριο του 2008 στα ΣΜΕ και τα δικαιώματα της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Tα πλήρη στοιχεία για το Δεκέμβριο.

ΧΠΑ: Πρωτιά της Επενδυτικής το Δεκέμβριο
H Επενδυτική Τράπεζα παρέμεινε στην πρώτη θέση της κατάταξης των χρηματιστηριακών το Δεκέμβριο του 2008 στα ΣΜΕ και τα δικαιώματα της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Συγκεκριμένα στα ΣΜΕ του FT 20 το ποσοστό της ανήλθε στο 20,77% με την Εθνική P&K να ακολουθεί (17,2%) και την Eurobank Sec να συμπληρώνει την τριάδα (9,32%).

Περνώντας στα δικαιώματα του FT 20 το ποσοστό της Επενδυτικής διαμορφώθηκε στο 22,59%, με την Eurobank Sec να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση (15,7%) και την Εθνική P&K την τρίτη (13,23%).

Επιπροσθέτως στα ΣΜΕ επί μετοχές η Επενδυτική Τράπεζα κατέλαβε την πρωτιά (23,59%) το Δεκέμβριο αφήνοντας δεύτερη την Πειραιώς Sec (19,58%) και τρίτη την Εurobank Sec (17,94%).

Σημειώνεται ότι το Νοέμβριο την πρωτιά κατέλαβε η Πειραιώς Sec.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με βάση τα στοιχεία του ΧΠΑ το Δεκέμβριο δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ένα Συμβόλαιο ή Δικαίωμα με βάση το δείκτη Mid 40 (FTSE/ATHEX Mid 40).

* Τα αναλυτικά στοιχεία για τα στατιστικά Δεκεμβρίου στο ΧΠΑ δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v