Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Νέα τιμή-στόχος τα 20,40 ευρώ για Intralot

Στα 20,40 ευρώ (με περιθώριο ανόδου 20,85%) ανεβάζει την τιμή-στόχο η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Intralot. Η ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου οφείλεται στις νέες επιχειρηματικές συμφωνίες της Intralot σε Ρουμανία, Χιλή και Περού.

Π&Κ: Νέα τιμή-στόχος τα 20,40 ευρώ για Intralot
Νέα, μεγαλύτερη τιμή-στόχο τα 20,40 ευρώ, 7,31% υψηλότερη από την προηγούμενη των 19,01 ευρώ, δίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Intralot σε σχετική ανάλυσή της με ημερομηνία 18/12/2003.

Η χρηματιστηριακή αποδίδει την ανοδική αναθεώρηση στην τιμή-στόχο στις νέες σημαντικές συμφωνίες που σύναψε πρόσφατα η Intralot.

Ειδικότερα η Π&Κ, αναφερόμενη στα επιχειρηματικά deals της Intralot που αναμένεται να επηρεάσουν θετικά τα οικονομικά μεγέθη της, στέκεται κυρίως στην ανάληψη του Στοιχήματος από την Intralot στη Ρουμανία, στην εξαγορά του 100% της περουβιανής εταιρίας διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών Tektron S.A. και, τέλος, στη σύμβαση με τον κρατικό οργανισμό της Χιλής Polla Chilena de Beneficencia για την οργάνωση, λειτουργία και διαχείριση (risk management) παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης.

Η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 20,85% για τη μετοχή με βάση το χθεσινό (14/1/2004) κλείσιμο, στα 16,88 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v