Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι βλέπει η Fortius για τη μετοχή της Eurobank

Στα επίπεδα των 15 ευρώ περιμένει η Fortius να κινηθεί η μετοχή της EFG Eurobank, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Η μετοχή από τα τέλη Αυγούστου 2002 έδωσε κέρδος 1,5 ευρώ περίπου και εάν διασπάσει την αντίσταση των 16,5 ευρώ θα κινηθεί προς τα 19 ευρώ.

Τι βλέπει η Fortius για τη μετοχή της Eurobank
Συσσώρευση στα επίπεδα των 15 ευρώ περιμένει η Fortius για τη μετοχή της EFG Eurobank, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η μετοχή της Eurobank µετά την ανοδική διάσπαση του τριγωνικού σχηµατισµού που είχε σχηµατιστεί, όπως φαίνεται στο εβδοµαδιαίο διάγραµµα τιµών της Fortius AXE, από τα τέλη Αυγούστου 2002, έδωσε κέρδος 1,5 ευρώ περίπου.

Στο κοντινό μέλλον, η χρηματιστηριακή αναμένει ένα pullback της µετοχής προς τα 15 ευρώ, καθώς δύσκολη φαίνεται τουλάχιστον προς το παρόν η προσπάθεια υπερκέρασης της περιοχής αντίστασης των 16,50 ευρώ.

Παράλληλα, η Fortius επισημαίνει τη μείωση των εβδομαδιαίων όγκων συναλλαγών στις μεγαλύτερες τραπεζικές μετοχές, καθώς οι περισσότερες έχουν πλησιάσει σημαντικές αντιστάσεις τους, και συνεχίζει αναφέροντας πως η πορεία προς νέα υψηλά απαιτεί την ανάλογη ”αποθέρμανση”.

Τέλος, η Fortius, μετά την αντίσταση 16,50 ευρώ βλέπει σαν επόμενη σημαντική αυτή των 19 ευρώ, τιμή στην οποία η μετοχή της Eurobank είχε βρεθεί τρεις φορές στο πρόσφατο παρελθόν (Αύγουστος 2000, Δεκέμβριος 2000 και Ιανουάριος 2001).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v