Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΥΠΡ: Στα 490 εκατ. βλέπει τα κέρδη το Bloomberg

Στα 490 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Κύπρου για το σύνολο της χρήσης 2008 (+1%), σύμφωνα με το consensus του Bloomberg, όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Sec.

ΚΥΠΡ: Στα 490 εκατ. βλέπει τα κέρδη το Bloomberg
Στα 490 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθούν τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Κύπρου για το σύνολο της χρήσης 2008, σημειώνοντας άνοδο 1% έναντι της προηγούμενης χρήσης, σύμφωνα με το consensus του Bloomberg, όπως αναφέρει στο πρωινό της report η Eurobank Sec. (27/1). 

Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται να διαμορφωθούν 3,8% υψηλότερα στα 781 εκατ. ευρώ, τα έσοδα από προμήθειες στα 211,3 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 6,7%, και οι προβλέψεις στα 65 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 16%.

Η Eurobank Sec. από την πλευρά της θέτει τον πήχη για τα καθαρά κέρδη 3% χαμηλότερα του consensus, στα 475,6 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 2% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση, καθώς αναμένει υψηλότερες προβλέψεις σε σχέση με το consensus (κατά 13%).

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Κύπρου θα ανακοινώσει προκαταρκτικά αποτελέσματα για τη χρήση του 2008 στις 3 Φεβρουαρίου, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 25 Φεβρουαρίου, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v