Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Νέα τιμή-στόχος τα 7,20 ευρώ από Εγνατία ΑΧΕ

Η Εγνατία ΑΧΕ αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της ΕΧΑΕ στα 7,20 ευρώ (με προηγούμενη τα 6,50 ευρώ), σε έκθεσή της με ημερομηνία 8/1/2004. Διατηρείται αμετάβλητη η σύσταση ”hold”.

ΕΧΑΕ: Νέα τιμή-στόχος τα 7,20 ευρώ από Εγνατία ΑΧΕ
Σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 7,20 ευρώ (με προηγούμενη τα 6,50 ευρώ) για τη μετοχή της ΕΧΑΕ προχώρησε η Εγνατία ΑΧΕ σε έκθεσή της με ημερομηνία 8/1/2004. Ωστόσο διατηρείται αμετάβλητη η σύσταση ”hold”.

Στην ανάλυση η Εγνατία ΑΧΕ αναφέρει ότι οι ανοδικές προσαρμογές στην αποτίμηση της ΕΧΑΕ δικαιολογούν το πρόσφατο ράλι της μετοχής της.

Η Χρηματιστηριακή διατηρεί τις προβλέψεις της σχετικά με την αναμενόμενη λειτουργική απόδοση των Ελληνικών Χρηματιστηρίων, ενώ η άνοδος των τιμών της χρηματιστηριακής αγοράς οδηγεί σε μια υψηλότερη αξιολόγηση του χαρτοφυλακίου τίτλων της επιχείρησης.

Επίσης, οι θετικές προοπτικές της αγοράς επέτρεψαν στην Εγνατία Χρηματιστηριακή να επαναξιολογήσει τις παραμέτρους του μοντέλου αποτίμησης DCF.

Τέλος, η άνοδος των τιμών των μετοχών ευρωπαϊκών εισηγμένων χρηματιστηρίων επέτρεψε τη χρησιμοποίηση υψηλότερου P/E στόχου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v