Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΓΕΚ, Jumbo τα top picks του 09

Τις μετοχές των ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΓΕΚ και Jumbo περιλαμβάνει στη λίστα της με τα top picks η Marfin Analysis στο strategy report της για το 2009 (Ιανουάριος 2009). Τι εκτιμά για Τουρκία. Η επενδυτική στρατηγική για το τρέχον έτος.

  • Επιμέλεια: Δ. Γλύστρας, Α. Φαλτάιτς
Marfin: ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΓΕΚ, Jumbo τα top picks του 09
Τις μετοχές των ΟΠΑΠ (τιμή-στόχος 29,5 ευρώ), ΔΕΗ (19 ευρώ), ΓΕΚ και Jumbo (8,15 ευρώ) περιλαμβάνει στη λίστα της με τα top picks η Marfin Analysis στο Strategy Report της για το 2009 με ημερομηνία Ιανουάριος 2009.

Η χρηματιστηριακή συνιστά αγορά εταιριών μεγάλης κεφαλαιοποίησης (liquid large caps) με ισχυρούς ισολογισμούς και με χαμηλές ανάγκες αναχρηματοδότησης για το τρέχον έτος, τονίζοντας ότι η πτώση της αγοράς έχει αφήσει την Ελλάδα να διαπραγματεύεται με discount 30% έναντι των ευρωπαϊκών μετοχών (έναντι premium 15% στο παρελθόν), επίπεδα παρόμοια με αυτά προ της ένταξης της χώρας στη νομισματική ένωση.       

Η Marfin Analysis εκτιμά ότι οι τράπεζες θα δεχτούν το κύμα των υποβαθμίσεων λόγω των υψηλότερων αναγκών τους για χρηματοδότηση, των υψηλότερων προβλέψεων και της έκθεσης στη ΝΑ. Ευρώπη. 

Η έκθεση επισημαίνει πως τις υψηλότερες προκλήσεις αντιμετωπίζουν οι τράπεζες με τους μεγαλύτερους λόγους δανείων προς καταθέσεις και συγκεκριμένα οι Alpha Bank ( τιμή-στόχος 10,2 ευρώ), Eurobank (8,2 ευρώ) και Πειραιώς (9,3 ευρώ). Οι κυπριακές τράπεζες, η Εθνική (17,4 ευρώ), το Τ.Τ. (5 ευρώ) και η Αγροτική (1,2 ευρώ) είναι περισσότερο άνετες σε ό,τι αφορά τη ρευστότητα, τονίζεται. 

Όπως επισημαίνει, οι προσδοκίες για την ανάπτυξη των κερδών ανά μετοχή της ελληνικής αγοράς κατά το 2009, οι οποίες βρίσκονται στο 8%, θα αποδειχτούν ότι ήταν κατά 25% υψηλές.

Αναφερόμενη στις τιμές των μετοχών, η Marfin επισημαίνει πως είναι φθηνές σε σχέση με τα γερμανικά ομόλογα, αλλά λιγότερο σε σχέση με τα αντίστοιχα ελληνικά. Τα πιεσμένα δημόσια οικονομικά, επισημαίνει η Marfin, έχουν οδηγήσει σε sell-off την εγχώρια αγορά ομολόγων.  

Σε ό,τι αφορά τις κατασκευές, ο οίκος εκτιμά πως το 2009 αναμένει οι πωλήσεις θα εξακολουθήσουν να κινούνται ανοδικά αν και με μικρότερο ρυθμό, ενώ σχετικά με τα περιθώρια η επιτάχυνση των μεγάλων οδικών έργων αναμένεται να τα σταθεροποιήσει χαμηλότερα από το 5%. Η εν εξελίξει οικονομική αναταραχή και η πιθανή απροθυμία των τραπεζών να χρηματοδοτήσουν νέα projects είναι πιθανόν να ασκήσει κάποια πίεση στα έσοδα από το 2010 και εξής.

Επιφυλακτική σε ό,τι αφορά τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές του κλάδου λιανικού εμπορίου εμφανίζεται η Marfin, αποκαλώντας το 2009 "έτος περιορισμένης ορατότητας", επισημαίνοντας τη συρρικνούμενη ανάπτυξη των στεγαστικών δανείων, την υποχωρούσα καταναλωτική πίστη, τις αυστηρότερες πιστωτικές συνθήκες και την επιβράδυνση στην ιδιωτική κατανάλωση.


---Επιμέρους κλάδοι

Από τον τραπεζικό κλάδο, η Marin Analysis κάνει ξεχωριστές αναφορές για τις ΑΤΕ, Alpha Bank, Τράπεζα Κύπρου, Eurobank, Τ.Τ., Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Για την ΑΤΕ (τιμή-στόχος 1,2 ευρώ, "sell") αναφέρει μεταξύ άλλων ότι διαθέτει την καλύτερη δομή όσον αφορά στη χρηματοδότηση, μεταξύ των ελληνικών τραπεζών, με τις προθεσμιακές καταθέσεις να περιορίζονται στο 35% του συνόλου, όμως η ποιότητα των asset της είναι η χαμηλότερη μεταξύ των τραπεζών. Επισημαίνει παράλληλα πως η μετοχή της ΑΤΕ είναι διαπραγματεύσιμη με premium 14% έναντι των άλλων τραπεζών, παρά το αδύναμο RoE της.

Για την Alpha Bank (τιμή-στόχος 10,2 ευρώ, "buy") αναφέρει ότι έχει ισχυρή παρουσία στα επιχειρηματικά δάνεια, όμως η έκθεσή της στον δανεισμό των νοικοκυριών είναι περιορισμένη. Όπως επισημαίνει, η μετοχή της Alpha Bank είναι διαπραγματεύσιμη με discount 35% έναντι των ευρωπαϊκών τραπεζών, ενώ το πιθανό premium (μέσος όρος πενταετίας) σε σχέση με αυτό των ευρωπαϊκών τραπεζών είναι 12%.

Για την Τράπεζα Κύπρου (τιμή-στόχος 4,5 ευρώ, "buy") σημειώνει πως διαθέτει ισχυρή ρευστότητα, όμως η κεφαλαιακή της επάρκεια μετά την εξαγορά της Uniastrum φαίνεται φτωχική, με το Tier 1 στο 7%. Σύμφωνα με τη Marfin Analysis, το πιθανό premium σε επίπεδο Ρ/Ε (τριετής μέσος όρος) έναντι των ευρωπαϊκών τραπεζών ήταν 26%, όμως πλέον διαμορφώνεται σε discount 50%.

Για την EFG Eurobank (τιμή-στόχος 8,2 ευρώ, 'buy") αναφέρει ότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα σε επίπεδο δανείων (ηγέτης στα καταναλωτικά δάνεια), κατέχοντας μερίδιο 25% στην αγορά, ενώ κάνει λόγο για αυξημένη έκθεση στη Νέα Ευρώπη. Το πιθανό premium σε επίπεδο Ρ/Ε (τριετής μέσος όρος) έναντι των ευρωπαϊκών τραπεζών είναι 23%, ενώ η μετοχή της τράπεζας είναι διαπραγματεύσιμη πλέον με discount 45%.

Η Marfin Analysis χαρακτηρίζει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τιμή-στόχος 5 ευρώ, "reduce") την "ασφαλέστερη επιλογή" μεταξύ των τραπεζών που εξετάζει, με τα στεγαστικά δάνεια να αντιπροσωπεύουν το 67% των δανείων της τράπεζας. Κάνει λόγο για επαρκή ρευστότητα και κάλυψη, όμως οι αποδόσεις είναι χαμηλότερες σε σχέση με τις άλλες τράπεζες. Επίσης, ως αρνητικό αναφέρει τη διάβρωση του μεριδίου στην αγορά καταθέσεων. Εκτιμά πως η μετοχή είναι πολύ ακριβή, σημειώνοντας πάντως πως η τράπεζα αποτελεί στόχο εξαγοράς.

Αναφορικά με την Εθνική Τράπεζα (τιμή-στόχος 17,4 ευρώ, "buy") σημειώνει ότι το ανώτερο καθαρό επιτοκιακό περιθώριο οφείλεται στα εντυπωσιακά spreads των καταθέσεων και στην έκθεσή της στην Τουρκία. Ιστορικά, σημειώνει η χρηματιστηριακή, η μετοχή της ΕΤΕ ήταν διαπραγματεύσιμη με premium 12% έναντι των τίτλων ευρωπαϊκών τραπεζών, πλέον όμως εμφανίζεται με discount 30%. Ωστόσο, η μετοχή είναι διαπραγματεύσιμη με premium έναντι των ελληνικών τραπεζών.

Το δίκτυο καταστημάτων και τα προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς (τιμή-στόχος 9,30 ευρώ, "buy"), αποτελούν το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τράπεζας, σύμφωνα με τη Marfin Analysis, η οποία αναφέρει πως η ρευστότητα της τράπεζας είναι χαμηλότερη σε σχέση με τα άλλα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα. Σημειώνει ότι το πιθανό premium σε επίπεδο Ρ/Ε (πενταετής μέσος όρος) έναντι των ευρωπαϊκών τραπεζών ήταν 26%, όμως πλέον διαμορφώνεται σε discount 50%.

Από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, αναφορά γίνεται στον ΟΤΕ ("under review"). Σημειώνεται πως ο ανταγωνισμός στην εγχώρια αγορά σταθερής τηλεφωνίας αναμένεται να ενταθεί, όμως η αγορά τηλεπικοινωνιών αναπτύσσεται λόγω του ADSL. Όπως επισημαίνει, ένα νέο business plan θα αποτελέσει βασικό καταλύτη βραχυπρόθεσμα για τη μετοχή.

Για τον κλάδο του ηλεκτρισμού και αναφερόμενη συγκεκριμένα στην ΔΕΗ (τιμή-στόχος 19 ευρώ, "accumulate"), επισημαίνει πως αναμένεται σημαντική ανάκαμψη της κερδοφορίας το 2009, λόγω του αξιοσημείωτα χαμηλότερου κόστους ενέργειας, της ρύθμισης για τα τιμολόγια, αλλά και του περιορισμού του κόστους από τους μισθούς. Τονίζεται πως η αποτίμηση της ΔΕΗ είναι εξαιρετικά ευαίσθητη σε διάφορες παραμέτρους, κάτι που υποδηλώνει υψηλή μεταβλητότητα της τιμής της μετοχής της.

Υπό πίεση εκτιμά η χρηματιστηριακή ότι θα βρεθούν τα περιθώρια διύλισης το 2009, λόγω της μειωμένης ζήτησης και της επιπλέον προσφοράς. Από την άλλη, οι καθυστερήσεις ή η ακύρωση αρκετών projects στον τομέα της διύλισης θα περιορίσουν τη δυναμικότητα, ιδίως στο diesel, μεσοπρόθεσμα.

Για τα Ελληνικά Πετρέλαια (τιμή-στόχος 8,50 ευρώ, "accumulate"), αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μπορεί να επηρεαστούν από τις προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία, από την πρόοδο των επενδυτικών σχεδίων της κοινοπραξίας με την Edison, από τη δημόσια προσφορά της ΔΕΠΑ και από το πρόγραμμα αποδοτικότητας για τα διυλιστήριά της.

Για τη Motor Oil (τιμή-στόχος 14,40 ευρώ, "buy"), την οποία χαρακτηρίζει "καθαρό refining play", μειώνει την εκτίμηση για τα καθαρά EBITDA του 2009 κατά 15%, ενώ σημειώνει πως η εταιρία επηρεάζεται από τις προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία.

Για τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών αναφέρει ότι η εγχώρια αγορά εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικές ταμειακές ροές και δεν βλέπει απελευθέρωση της αγοράς βραχυπρόθεσμα.

Για τον ΟΠΑΠ συγκεκριμένα (τιμή-στόχος 29,50 ευρώ, "buy") αναφέρει ότι η αύξηση των πρακτορείων του το 2008 σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες αποδόσεις του Στοιχήματος έχουν οδηγήσει σε αύξηση του consensus για τα κέρδη ανά μετοχή του 2009 κατά 10%, ενώ εκτιμά πως ο ρυθμός ανάπτυξης του KΙΝΟ αναμένεται να επιβραδυνθεί το 2009. Όπως επισημαίνει η Marfin Analysis, ο ΟΠΑΠ διαπραγματεύεται με Ρ/Ε 9 για το 2009, σε ευθυγράμμιση με τις ευρωπαϊκές εταιρίες, ωστόσο σε περιόδους αναβάθμισης των προβλέψεων κερδοφορίας, η μετοχή του οργανισμού έχει εμφανιστεί διαπραγματεύσιμη με premium 15% έναντι των ευρωπαϊκών. Και έπειτα από το αδύναμο momentum της κερδοφορίας του ΟΠΑΠ το 2006 και 2007, οι αναμενόμενες αναβαθμίσεις για τις χρήσεις 2008 και 2009 εκτιμάται πως θα δώσουν στήριξη και στον πολλαπλασιαστή. Τη μετοχή θεωρεί πως θα επηρεάσουν η θέση της Ε.Ε. για τον τζόγο, η ελληνική νομοθεσία για τον παράνομο ιντερνετικό στοιχηματισμό, η νέα συμφωνία με τους πράκτορες, το λανσάρισμα νέων παιχνιδιών και τα νέα κανάλια διανομής.

Όσον αφορά στην Intralot (τιμή-στόχος 4,80 ευρώ, "buy"), θεωρεί πως τα νέα συμβόλαια στη Ρωσία, στις ΗΠΑ και στη Βραζιλία θα αρχίσουν σταδιακά να συνεισφέρουν θετικά, ενώ επιβράδυνση αναμένεται στις δραστηριότητες της εταιρίας στις χώρες Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Πολωνία. Η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι η μετοχή της Intralot είναι διαπραγματεύσιμη με Ρ/Ε (2008) 5,5, έναντι 9 των άλλων εταιριών του κλάδου, ωστόσο υπάρχει περιθώριο πτώσης των κερδών ανά μετοχή. Εκτιμά επίσης πως το συναλλαγματικό ρίσκο και η αδυναμία στα περιθώρια θα είναι οι σημαντικότερες πηγές ανησυχίας για το 2009.

Αναφερόμενη στον κλάδο των κατασκευών, η Marfin Analysis σημειώνει πως αν και δεν ευνοείται πλέον, ωστόσο το stock picking θα μπορούσε να προσφέρει γενναιόδωρα περιθώρια ανόδου. Βραχυπρόθεσμα, για το 2009 αναμένει διατήρηση της ανοδικής τάσης στις πωλήσεις, αλλά με χαμηλότερο ρυθμό. Επίσης, εν μέσω του υφιστάμενου οικονομικού κλίματος και της πιθανής απροθυμίας των τραπεζών να χρηματοδοτήσουν μελλοντικά projects, ενδεχομένως να υπάρξει πίεση στον κύκλο εργασιών των κατασκευαστικών από το 2010 και μετά. Μελλοντικούς καταλύτες θεωρεί τη δημοπράτηση του τελευταίου συγχρηματοδοτούμενου οδικού project (την επέκταση της Αττικής Οδού), την επέκταση των εταιριών στο εξωτερικό, τη διαφοροποίηση των στρατηγικών τους καθώς και το ενδεχόμενο εξαγοράς - συγχώνευσης.

Συγκεκριμένα, για τη ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ (σύσταση "buy"), σημειώνει πως παρά την έλλειψη ορατότητας όσον αφορά στον κλάδο του real estate της εταιρίας και το "πάγωμα" των σχεδίων για επέκτασή της στην Ουκρανία και στη Ρωσία, η άμβλυνση της τρέχουσας οικονομικής κρίσης θα μπορούσε να αποκαταστήσει την κερδοφορία μεσομακροπρόθεσμα. Επίσης, η στρατηγική συνεργασία με την GDF-Suez έχει αποκρυσταλλώσει την αξία της θερμοηλεκτρικής μονάδας της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ. Εκτιμά πως τα τρέχοντα επίπεδα της τιμής της μετοχής της αποκαλύπτουν ένα ελκυστικό σημείο εισόδου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επενδυτές να αγοράσουν και άλλα στοιχεία του ενεργητικού της "σχεδόν δωρεάν".

Για την Ελλάκτωρ (τιμή-στόχος 8,40 ευρώ, "buy") αναφέρει πως η κερδοφορία από την Αττική Οδό αναμένεται να στηρίξει τα μεγέθη του ομίλου μεσομακροπρόθεσμα. Επισημαίνει πως τα τρέχοντα επίπεδα τιμών φαίνεται να εξαιρούν το κατασκευαστικό τμήμα, το ενεργειακό καθώς και άλλα τμήματα του ομίλου, αποτιμώντας μόνο το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας στον κλάδο των συγχρηματοδοτούμενων έργων. Αν και οι τομείς κατασκευών και δομικών υλικών δεν ευνοούνται αυτή τη στιγμή, τα μερίδια της Ελλάκτωρ σε έργα που έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία (Αττική Οδός και γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου) καθιστούν τη μετοχή αρκετά αμυντική, με στέρεα βάση και με περιορισμένο το ενδεχόμενο πτώσης από τα τρέχοντα επίπεδα.

Για την J&P Άβαξ (τιμή-στόχος 6,70 ευρώ, "buy"), αναφέρει πως δεδομένου ότι το 80% σχεδόν της αποτίμησης της Marfin Analysis προέρχεται από το χαρτοφυλάκιο των συγχρηματοδοτούμενων έργων της η μετοχή φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα επενδυτική θέση, με ισχυρό περιθώριο ανόδου.

Για την Τιτάν (τιμή-στόχος 21 ευρώ, "hold"), λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική κρίση που επικρατεί στην αγορά και όσο οι δραστηριότητες της εταιρίας συνεισφέρον το μεγαλύτερο ποσοστό στον κύκλο εργασιών του ομίλου και στα EBITDA, υποστηρίζει πως παραμένει επενδυτική θέση υψηλού ρίσκου, βραχυπρόθεσμα, όπως εκτιμά η Marfin Analysis. Αν και θεωρεί πως οι μακροπρόθεσμες προοπτικές της εταιρίας είναι καλές, δεδομένης της αφοσιωμένης και αποτελεσματικής διαχείρισης και της έκθεσή της στις αναδυόμενες αγορές, ωστόσο οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς δεν είναι υπέρ της.

Για τη Lamda Development (τιμή-στόχος 8,75 ευρώ, "buy"), εκτιμά πως παράγοντες που μπορεί να αποτελέσουν θετικούς καταλύτες είναι οι καλύτερες του αναμενομένου επιδόσεις των εμπορικών ακινήτων, η περαιτέρω αύξηση του χαρτοφυλακίου της καθώς και η επέκταση σε νέες, ευνοϊκές αγορές, όπως η Τουρκία.

Για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου αναφέρει ότι η επιδείνωση του καταναλωτικού κλίματος οδηγεί σε επιβράδυνση της δραστηριότητας.

Για τη Φουρλής (τιμή-στόχος 14,10 ευρώ, "buy"), αναφέρει ως πιθανούς θετικούς καταλύτες την περαιτέρω επέκταση των ΙΚΕΑ σε άλλες βαλκανικές χώρες, την ανάπτυξη των Intersport στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και την πιθανή επέκταση σε νέες δραστηριότητες στον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Στα αρνητικά συγκαταλέγονται η τρέχουσα μείωση των καταναλωτικών δαπανών και οι αρνητικές προοπτικές για τον κλάδο του χονδρικού εμπορίου.

Για την Jumbo (τιμή-στόχος 8,15 ευρώ, "buy"), αναφέρει πως η μετοχή είναι διαπραγματεύσιμη με Ρ/Ε 6,5 για το 2009, έναντι 15 για τις ευρωπαϊκές εταιρίες του κλάδου. Στους θετικούς καταλύτες συγκαταλέγει την ανάπτυξη 4 νέων καταστημάτων στην Αττική το 2010 και στους αρνητικούς τους συναλλαγματικούς κινδύνους και τις αυστηρότερες συνθήκες και τον έλεγχο στην αγορά της Κίνας.

Για τη Μυτιληναίος (τιμή-στόχος 7,70 ευρώ, "buy"), αναφέρει ότι η μετοχή είναι ελκυστικά αποτιμημένη και πως, πέρα από το αρνητικό οικονομικό κλίμα παγκοσμίως, η πρόσφατη πίεση σε αυτήαποδίδεται στην αβεβαιότητα σχετικά με τη μετοχική δομή της Endesa και την καθυστέρηση στην εκτέλεση ή την υπογραφή νέων projects για τη ΜΕΤΚΑ.

Για τη ΜΕΤΚΑ (τιμή-στόχος 11,9 ευρώ, "buy") αναφέρει ότι ο κυριότερος κίνδυνος προέρχεται από την καθυστέρηση στην υπογραφή εκκρεμών ή νέων projects.

Για την Coca Cola (τιμή-στόχος 15,50 ευρώ, "buy"), αναφέρει πως η μετοχή είναι διαπραγματεύσιμη πλέον με discount 20% έναντι των ευρωπαϊκών εταιριών, ενώ εκτιμά πως και το 2009 θα είναι μια δύσκολη χρονιά.

Για τη Σαράντης (τιμή-στόχος 9,80 ευρώ, "buy"), τονίζεται το δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον και η υψηλή έκθεση του ομίλου στις χώρες της ΝΑ. Ευρώπης.

Για τη Frigoglass (τιμή-στόχος 10 ευρώ, "buy"), αναφέρει πως η αποτίμηση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την οικονομία στην ανατολική Ευρώπη, ενώ βλέπει περιθώριο ανόδου από την Κίνα και από άλλες αναδυόμενες αγορές, μεσοπρόθεσμα.

Τέλος, για τα Ελληνικά Χρηματιστήρια (τιμή-στόχος 8,10 ευρώ, "buy"), επισημαίνει πως η μετοχή είναι διαπραγματεύσιμη 7,3 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2009.

--- Τουρκία

Σύμφωνα με τη Marfin Analysis, οι τουρκικές μετοχές είναι φθηνές, με το Ρ/Ε για το 2009 να διαμορφώνεται στο 5,3, ωστόσο δεν έχει προεξοφληθεί το ενδεχόμενο σοβαρής ύφεσης, ενώ οι προσδοκίες του consensus για υποχώρηση των κερδών ανά μετοχή κατά 6% το 2009 είναι υπερβολικά αισιόδοξες.

Όπως επισημαίνει, οι τουρκικές μετοχές είναι διαπραγματεύσιμες με discount 40% έναντι των ευρωπαϊκών και έτσι ναι μεν είναι ελκυστικές, ωστόσο οι αποτιμήσεις τους δεν έχουν ακόμα "πιάσει πάτο".

Η χρηματιστηριακή αναμένει υποβαθμίσεις των τουρκικών τραπεζών, καθώς οι εκτιμήσεις του consensus για τα κέρδη ανά μετοχή της τρέχουσας χρήσης, δεν έχουν συνυπολογίσει τα αδύναμα μακροοικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, το αυξημένο κόστος του ρίσκου και τα αυξημένα κόστη χρηματοδότησης.

Εκτιμά πως ο ρυθμός αύξησης των δανείων στις τουρκικές τράπεζες θα διαμορφωθεί το 2009 στο 15%, έναντι 29,6% το 2008, όμως "ακόμα και αυτό φαίνεται αισιόδοξο εν μέσω της ταχείας επιβράδυνσης του ρυθμού ανάπτυξης του πραγματικού ΑΕΠ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v