Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανεβάζει τον πήχη για τις τράπεζες η Εγνατία ΑΧΕ

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση των συστάσεων για τις μετοχές των Alpha Bank, Εθνικής και EFG Eurobank Ergasias προχώρησε η Εγνατία ΑΧΕ, αναβαθμίζοντας παράλληλα και τις τιμές-στόχους των τραπεζών, σε ανάλυσή της για τον τραπεζικό κλάδο με ημερομηνία 7 Ιανουαρίου.

Ανεβάζει τον πήχη για τις τράπεζες η Εγνατία ΑΧΕ
Προς τα πάνω αναθεωρεί τις συστάσεις για τις μετοχές των Alpha Bank, Εθνικής Τράπεζας και EFG Eurobank Ergasias η Εγνατία ΑΧΕ, διατηρώντας την αξιολόγηση της Τράπεζας Πειραιώς, σε ανάλυσή της για τον τραπεζικό κλάδο με ημερομηνία 7 Ιανουαρίου, στην οποία αναβαθμίζει και τις τιμές-στόχους των τραπεζών.

Ειδικότερα, η Εγνατία ΑΧΕ αναβαθμίζει την Alpha Bank σε buy από accumulate, την Εθνική και την EFG Eurobank σε accumulate από hold, και διατηρεί τη σύσταση hold για την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ για την Εμπορική δίδεται η σύσταση hold.

Εξάλλου, αναθεωρεί την τιμή-στόχο για την Alpha Bank στα 29 ευρώ (από την προηγούμενη των 23 ευρώ), προσθέτοντας ότι παραμένει η πρώτη της επιλογή μεταξύ των ελληνικών τραπεζών.

Στα 24,50 ευρώ τίθεται η νέα τιμή-στόχος για την Εθνική Τράπεζα από την Εγνατία ΑΧΕ, σε σχέση με τα 18 ευρώ που ήταν η προηγούμενη τιμή, ενώ προς τα πάνω αναθεωρείται και η τιμή-στόχος της EFG Eurobank (στα 17,60 ευρώ από τα 14,70 ευρώ).

Όσον αφορά στην Τράπεζα Πειραιώς, η Εγνατία ΑΧΕ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο στα 10,20 ευρώ από τα 8,10 ευρώ, ενώ για την Εμπορική Τράπεζα δίδεται από τη χρηματιστηριακή τιμή-στόχος τα 18,70 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v