Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Aναβαθμίζει η Merrill-Κόβει τιμή η JP Morgan

Σε "buy" από "neutral" αναβαθμίζει την αξιολόγηση για τον ΟΤΕ η Merrill Lynch, με έκθεσή της στις 23/1, διατηρώντας την τιμή-στόχο των 14 ευρώ ανά μετοχή. Η J.P. Morgan από την πλευρά της μειώνει την τιμή-στόχο στα 15,4 ευρώ.

ΟΤΕ: Aναβαθμίζει η Merrill-Κόβει τιμή η JP Morgan
Σε "buy" από "neutral" αναβαθμίζει την αξιολόγηση για τον ΟΤΕ η Merrill Lynch, με έκθεσή της στις 23/1, διατηρώντας την τιμή-στόχο των 14 ευρώ ανά μετοχή.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι προχωρά στην αναβάθμιση καθώς βλέπει "διάφορους βραχυπρόθεσμους καταλύτες", όπως για παράδειγμα την ανακοίνωση αναφορικά με την εθελούσια έξοδο, τις λεπτομέρειες των συνεργιών από τη συμφωνία με την Deutsche Telekom και την ολοκλήρωση της πώλησης της Cosmofon.

Εν τω μεταξύ, σε μείωση της τιμής-στόχου για τον Οργανισμό, στα 15,4 ευρώ ανά μετοχή από 16,1 ευρώ προηγουμένως, με διατήρηση της σύστασης "overweight", προχώρησε η J.P. Morgan σε έκθεσή της στις 23/1 για τον κλάδο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Παράλληλα, σε έκθεσή της για τις ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες (23/1)  όπου αναφέρει πως αυτές αποτελούν ένα "σχετικά ασφαλές καταφύγιο", η UBS διατηρεί την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 12 ευρώ και τη σύσταση σε "neutral".

Η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 22ης Ιανουαρίου στα 11,20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v