Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέχεια της ανόδου εκτιμούν οι ΑΧΕ

Συνέχεια της θετικής κίνησης της Σοφοκλέους εκτιμούν για σήμερα οι ΑΧΕ, επισημαίνοντας παράλληλα το θετικό momentum της αγοράς. Ακόμη, ”βλέπουν” σταδιακή και επιλεκτική τοποθέτηση επενδυτών, ενώ από τεχνικής απόψεως δεν αποκλείουν την κίνηση του Γ.Δ. προς τις 2.400 μονάδες.

Συνέχεια της ανόδου εκτιμούν οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για τη σημερινή συνεδρίαση: Σε θετικό έδαφος εκτιμά η EFG Eurobank Securities ότι ίσως παραμείνει η Σοφοκλέους, δεδομένου του ανοδικού κλίματος που επικρατεί στην αγορά.

Εξάλλου, συνέχιση της ανοδική κίνησης για την αγορά αναμένει σήμερα η Marfin Hellenic στο πρωινό report της, ενώ εκτιμά πως θα υπάρχει σταδιακή και επιλεκτική τοποθέτηση των επενδυτών.

Το θετικό κλίμα της ελληνικής αγοράς, σε συνδυασμό με την αύξηση των συναλλαγών, αποκάλυψε το πραγματικά θετικό momentum στο Χ.Α., παρατηρεί από την πλευρά της η Εθνική ΑΧΕ.

Εξάλλου η Fortius, σε τεχνική ανάλυσή της για τον Γενικό Δείκτη με ημερομηνία 5/1/2004, αναφέρει πως με βάση το κλείσιμο του Δείκτη την Παρασκευή σε επίπεδα ελαφρά χαμηλότερα από τα υψηλά του Αυγούστου είναι πιθανό να παρατηρηθεί παλινδρόμηση τιμών στα τρέχοντα επίπεδα.

Σε αντίθετη περίπτωση, που πραγματοποιηθεί δηλαδή σύντομα νέα σημαντική ανοδική κίνηση με υπέρβαση της εν λόγω γραμμής αντίστασης, αναφέρει η χρηματιστηριακή, αυτό θα επιφέρει πιο γρήγορους ρυθμούς στο ανοδικό momentum της αγοράς, με άμεση κατεύθυνση το επόμενο σημείο αντίστασης των 2.400 μονάδων.

Επιχειρηματιικά νέα: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Hellenic πως θα βρεθεί η μετοχή της Folli Follie, ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής οργανανικής επίδοσης της εταιρίας και των πληροφοριών που θέλουν τα ΚΑΕ να επιστρέφουν μετρητά στους μετόχους τους.

Σύμφωνα εξάλλου με την EFG Securities, την Τετάρτη ξεκινά η διαπραγμάτευση τηε Revoil στην Παράλληλη Αγορά του χρηματιστηρίου. Οπως αναφέρεται, η τιμή ορίστηκε στα 6,7 ευρώ, ενώ υπήρξε υπερκάλυψη κατά 8,4 φορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v