Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προϋποθέσεις για "δυνατό" ξεκίνημα βλέπουν οι ΑΧΕ

Τα ισχυρά κέρδη που κατέγραψε η Wall καθώς και η διαμόρφωση του τζίρου στο ΧΑ σε σχετικά υψηλό επίπεδο, μπορεί να συμβάλουν για ένα "δυνατό" ξεκίνημα της Σοφοκλέους κατά την σημερινή συνεδρίαση, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.

Προϋποθέσεις για δυνατό ξεκίνημα βλέπουν οι ΑΧΕ
Τα ισχυρά κέρδη που κατέγραψε χθες η Wall Street καθώς και η διαμόρφωση του τζίρου στο ΧΑ σε σχετικά υψηλό επίπεδο, μπορεί να συμβάλουν για ένα "δυνατό" ξεκίνημα της Σοφοκλέους κατά την σημερινή συνεδρίαση, όπως εκτιμούν οι αναλυτές.  

Η διαμόρφωση του τζίρου χθες σε σχετικά υψηλό επίπεδο, ενδέχεται να αποτελέσει ένα «καλό σημάδι» για την σημερινή συνεδρίαση, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Ανοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, εκτιμώντας ότι και η ελληνική αγορά θα συνεχίσει σε υψηλότερο επίπεδο.

«Δυνατό» ξεκίνημα, μετά και τα ισχυρά κέρδη που κατέγραψε χθες η Wall Street, αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση της Σοφοκλέους η Alpha Finance.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με άνοδο 3%, με τις τράπεζες να καλύπτουν τις απώλειες που είχαν καταγράψει στην αρχή της συνεδρίασης και να κλείνουν με ισχυρά κέρδη, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 188 εκατ. ευρώ (50% πάνω από τον μέσο όρο από την αρχή του έτους).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v