Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσπάθειες ανάκαμψης "βλέπουν" οι ΑΧΕ

Για προσπάθεια ανάκαμψης, ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, κάνουν λόγο οι αναλυτές, σημειώνοντας πως πολλά θα εξαρτηθούν από την τάση των ευρωπαϊκών αγορών, ενόψει και των αυριανών αποφάσεων της ΕΚΤ.

Προσπάθειες ανάκαμψης βλέπουν οι ΑΧΕ
Για προσπάθεια ανάκαμψης, ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, κάνουν λόγο οι αναλυτές, σημειώνοντας πως πολλά θα εξαρτηθούν από την τάση των ευρωπαϊκών αγορών, ενόψει και των αυριανών αποφάσεων της ΕΚΤ.

Μετά τις απώλειες 4% που έχει καταγράψει ο Γενικός Δείκτης τις τελευταίες τέσσερις συνεδριάσεις, το ενδεχόμενο ανάκαμψης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, όπως εκτιμά η Marfin Analysis.

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως η Σοφοκλέους θα ακολουθήσει σήμερα την τάση της Ευρώπης.

Αντιστροφή του αρνητικού κλίματος των τελευταίων τεσσάρων συνεδριάσεων εκτιμά η Alpha Finance πως θα επιχειρήσει σήμερα η αγορά, με τη διάρκεια αυτής της αντίδρασης να εξαρτάται από το κλίμα στις διεθνείς αγορές, ενόψει και των αυριανών αποφάσεων της ΕΚΤ για τα επιτόκια.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,4%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 120 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v