Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Notos Com: Δυνατότητα ανόδου 16% ”βλέπει” η Artion

Τα 4,50 ευρώ εκτιμά ως δίκαιη αποτίμηση για κάθε μετοχή της Notos η Artion Χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου, ενώ τη χαρακτηρίζει ”υποτιμημένη” έναντι της εγχώριας αγοράς.

Notos Com: Δυνατότητα ανόδου 16% ”βλέπει” η Artion
Τα 4,50 ευρώ θεωρεί ως δίκαιη αποτίμηση για τη μετοχή της Notos Com η Artion Χρηματιστηριακή, κάτι που όπως αναφέρει προκύπτει από το συνδυασμό τριών μοντέλων αποτίμησης (DCF, DDM, EVA).

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, σε έκθεσή της για την εταιρία με ημερομηνία 22 Δεκεμβρίου, η αποτίμηση στην οποία κατέληξε σημαίνει ότι ο τίτλος έχει τη δυνατότητα ανοδικής κίνησης κατά 16% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Η Artion αναφέρει ακόμα ότι λόγω της ποικιλίας των τομέων στους οποίους δραστηριοποιείται η Notos Com, δεν είναι ευχερής η σύγκρισή της άλλη εισηγμένη εταιρία του ΧΑ ή των χρηματιστηρίων της Δυτικής Ευρώπης. Ετσι, προσθέτει, μια αποτίμηση σε όρους σχετικών πολλαπλασιαστών θα είχε νόημα μόνο αν γινόταν έναντι του Γενικού Δείκτη και του δείκτη εταιριών λιανικής.

Συνεπώς αναφέρεται ακόμη, η αποτίμηση δείχνει ότι η Notos Com είναι σημαντικά υποτιμημένη έναντι της εγχώριας αγοράς. Η ελκυστική αποτίμηση υποστηρίζει η Artion καθιστά την Notos ”καλή επένδυση”.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v