Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιέσεων συνέχεια στη Σοφοκλέους αναμένουν οι ΑΧΕ

Διατήρηση των πιέσεων στη Σοφοκλέους, μετά τις απώλειες που κατέγραψαν Wall Street και ασιατικές αγορές, αναμένουν οι αναλυτές, ενώ εκτιμούν ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται οι τράπεζες.

Πιέσεων συνέχεια στη Σοφοκλέους αναμένουν οι ΑΧΕ
Διατήρηση των πιέσεων στη Σοφοκλέους, μετά τις απώλειες που κατέγραψαν Wall Street και ασιατικές αγορές, αναμένουν οι αναλυτές, ενώ εκτιμούν ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκονται οι τράπεζες.

Αδύναμο ξεκίνημα αναμένει για τη σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, μετά τις απώλειες που κατέγραψαν η Wall Street και οι ασιατικές αγορές.

Διατήρηση της πτωτικής τάσης στο Χρηματιστήριο της Αθήνας αναμένει για τη σημερινή συνεδρίαση η Alpha Finance, σημειώνοντας πως τον τόνο θα δώσουν οι ευρωπαϊκές αγορές.

Σταθεροποιητικό προς χαμηλότερο άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως η ελληνική αγορά θα συνεχίσει χαμηλότερα, με τις τράπεζες να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χθες με πτώση 1,1%, με τις τράπεζες να υποαποδίδουν και τον τζίρο να διατηρείται στα πολύ χαμηλά επίπεδα των 82 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v