Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για το τμήμα Αναλύσεων της Alpha Bank

Το Τμήμα Αναλύσεως της Alpha Bank στη δημοσκόπηση για τις εκτιμήσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών που διοργανώνει το Reuters κατέλαβε για το έτος 2008 τη 2η θέση παγκοσμίως.

Διάκριση για το τμήμα Αναλύσεων της Alpha Bank
Το Τμήμα Αναλύσεως Διεθνών Αγορών της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού Ομίλου της ALPHA BANK στη δημοσκόπηση για τις εκτιμήσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών (Στερλίνα/Δολλάριο, Ευρώ/Δολλάριο, Δολλάριο/Γιεν) που διοργανώνει σε μηνιαία βάση το διεθνές πρακτορείο Reuters κατέλαβε για το έτος 2008 τη 2η θέση παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι το πρακτορείο Reuters βαθμολογεί κάθε μήνα τους συμμετέχοντες ανάλογα με την ακρίβεια των μηνιαίων προβλέψεών τους και δημοσιεύει την αντίστοιχη κατάταξη.
 
Το Τμήμα Αναλύσεως Διεθνών Αγορών της ALPHA BANK συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία στην περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2008 που ανέρχεται στους 1.063 πόντους έναντι της αρίστης των 1.800 πόντων.

Στις δημοσκοπήσεις συμμετέχουν κάθε μήνα περίπου 60 Επενδυτικές Τράπεζες, Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, Κέντρα Οικονομικών Μελετών από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v