Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι ”βλέπει” η Marfin για Cosmote – Intralot

Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Hellenic πως ενδέχεται να βρεθεί η μετοχή της Cosmote, η οποία διαπραγματεύεται ”ελκυστικά” 13,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή, ενώ την ίδια στιγμή παραμένει θετική για την Intralot δίνοντας τιμή–στόχο τα 20,8 ευρώ και σύσταση ”outperform”.

Τι ”βλέπει” η Marfin για Cosmote – Intralot
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος εκτιμά η Marfin Hellenic πως θα βρεθεί η μετοχή της Cosmote, ενώ την ίδια στιγμή η χρηματιστηριακή εμφανίζεται θετική για τη Intralot.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Marfin Hellenic στο πρωινό της report (16 Δεκεμβρίου 2003), η μετοχή της Cosmote διαπραγματεύεται ”ελκυστικά” 13,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2004.

Επίσης, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η Cosmote παραμένει η κύρια βασική επωφελούμενη από τις συνεχιζόμενες ρευστοποιήσεις που προέρχονται μέσω της εξαγοράς των μειοψηφιών της Vodafone Panafon από τη Vodafone plc.

Παράλληλα, η Marfin Hellenic αναφέρεται και στην επέκταση των δραστηριοτήτων της Intralot στη Νεμπράσκα.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, λαμβάνοντας υπόψη την τεχνογνωσία της Intralot, την για την ώρα χαμηλή κατά κεφαλήν δαπάνη για τυχερά παιχνίδια στην πολιτεία της Νεμπράσκα, την αναβάθμιση και επέκταση του παλιού συστήματος και την εισαγωγή νέων παιχνιδιών, εκτιμά ότι οι προοπτικές ανάπτυξης της Intralot είναι σημαντικές.

Επιπλέον, η Marfin χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη κίνηση θετική, καθώς όπως τονίζει στο report της η Intralot είναι η πρώτη μη αμερικανική εταιρία που διεκδικεί σημαντικό μερίδιο από την αμερικανική αγορά τυχερών παιχνιδιών, η οποία ανέρχεται στα περίπου 50 δισ. δολάρια, ενώ συμπληρώνει πως ταυτόχρονα αυξάνεται σημαντικά η αξιοπιστία της εταιρίας και πως διευκολύνεται η υπογραφή νέων συμβάσεων διεθνώς.

Η χρηματιστηριακή καταλήγει πως παραμένει θετική για τη μετοχή της εταιρίας, ενώ θέτει τιμή–στόχο τα 20,8 ευρώ και σύσταση ”outperform”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v