Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Τι λέει η Εθνική ΑΧΕ για αλλαγή CEO

Θετικά υποδέχεται η Εθνική ΑΧΕ την τοποθέτηση του κ. Γ. Δεληγιάννη ως διευθύνοντος συμβούλου της Intracom, καθώς εκτιμά ότι συνεπεία αυτού θα βελτιωθεί η επίδοση της εταιρίας στην πληροφορική και θα υπάρξει περαιτέρω μείωση του κόστους.

Intracom: Τι λέει η Εθνική ΑΧΕ για αλλαγή CEO
Αισιόδοξη εμφανίζεται η Εθνική ΑΧΕ έναντι του γεγονότος της τοποθέτησης του κ. Γ. Δεληγιάννη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intracom- θέση που μέχρι τώρα κατείχε ο κ. Σ. Κόκκαλης.

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι η αισιοδοξία της αφορά εκτιμήσεις για καλύτερες επιδόσεις της εταιρίας στον κλάδο της πληροφορικής, αλλά και την πεποίθηση ότι θα υπάρξει περαιτέρω περιορισμός του κόστους.

Ακόμα, όπως επισημαίνει η Εθνική ΑΧΕ, οι μέτοχοι της εταιρίας είναι πιθανό να λάβουν έκτακτο μέρισμα από τα κεφαλαιακά κέρδη που προέκυψαν από την πώληση του μεριδίου στην Panafon Vodafone.

Επίσης, η χρηματιστηριακή προχωρά σε καθοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεων της σε ό,τι αφορά τα λειτουργικά αποτελέσματα του 2003 και του 2004, παρά το ότι, όπως αναφέρεται, ο ρυθμός ανάπτυξης των EBITDA για το επόμενο έτος προβλέπεται υψηλότερος.

Για τη μετοχή της εταιρίας τίθεται η σύσταση ”market perform”, ενώ τα αποτελέσματα εννεαμήνου χαρακτηρίζονται χαμηλότερα των εκτιμήσεων της αγοράς, αλλά και των δικών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v