Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το ελληνικό χαρτοφυλάκιο της UBS

Δεκαπέντε ελληνικές μετοχές συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές της UBS από τη Σοφοκλέους. Ξεχωρίζουν οι συστάσεις ”αγορά” για τις Γερμανός (τιμή-στόχος τα 23 ευρώ), Alpha Bank (25 ευρώ), Πειραιώς (11,1 ευρώ), Τιτάν (37,7 ευρώ), Folli Follie (22,2 ευρώ), ΟΠΑΠ (12 ευρώ).

Το ελληνικό χαρτοφυλάκιο  της UBS
Συνολικά 15 ελληνικές μετοχές αφορούν στις επιλογές της UBS από την Σοφοκλέους.

Αναλυτικότερα, η σύσταση ”αγορά” δίδεται για τις μετοχές: Γερμανός, με τιμή-στόχο τα 23 ευρώ, Alpha Bank με τιμή-στόχο τα 25 ευρώ, Πειραιώς με τιμή-στόχο τα 11,1 ευρώ, Τιτάν με τιμή-στόχο τα 37,7 ευρώ, Folli Follie με τιμή-στόχο τα 22,20 ευρώ, ΟΠΑΠ με τιμή-στόχο τα 12 ευρώ και Stet Hellas (σ.σ. η μετοχή είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Ν.Υόρκης) με τιμή-στόχο τα 13,20 ευρώ.

Ειδικά για την τελευταία, η μετοχή βρίσκεται στη λίστα πολλών μεγάλων επενδυτικών τραπεζών, ενώ πληθαίνουν οι εκτιμήσεις ότι μετά την αποχώρηση της Vodafone Panafon θα μπορούσε να εισαχθεί στο Χ.Α.

Παράλληλα η UBS διατηρεί τη σύσταση ”ουδέτερη θέση” για τους τίτλους των Coca-Cola Τρία Έψιλον με τιμή-στόχο τα 17 ευρώ, CosmOTE με τιμή-στόχο τα 11,35 ευρώ, EFG Eurobank Ergasias με τιμή-στόχο τα 15,70 ευρώ, Εθνική με τιμή-στόχο τα 18,9 ευρώ, Vodafone Panafon με τιμή-στόχο τα 6,18 ευρώ και ΔΕΗ με τιμή-στόχο τα 20,7 ευρώ.

Τέλος, για τις μετοχές του ΟΤΕ και της Εμπορικής διατηρεί τη σύσταση ”μείωση θέσεων” με τιμή-στόχο τα 9 ευρώ και τα 15,2 ευρώ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v