Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική ανάλυση της Fortius για τη μετοχή του ΟΠΑΠ

Σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα κινείται η μετοχή του ΟΠΑΠ μετά τη διάσπαση της σημαντικής αντίστασης των 11 ευρώ στη συνεδρίαση της Πέμπτης, σχολιάζει σε τεχνική ανάλυσή της η Fortius Finance. Τι βλέπει για τη συνέχεια.

Τεχνική ανάλυση της Fortius για τη μετοχή του ΟΠΑΠ
Σε νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα κινείται η μετοχή του ΟΠΑΠ μετά τη διάσπαση της σημαντικής αντίστασης των 11 ευρώ στη συνεδρίαση της Πέμπτης, σχολιάζει στην τεχνική ανάλυσή της για τη μετοχή του Οργανισμού η Fortius Finance.

Οπως σημειώνεται, στη χθεσινή συνεδρίαση η μετοχή του ΟΠΑΠ πραγματοποίησε νέο υψηλό, κλείνοντας στα 11,80 ευρώ με κέρδη της τάξεως του 1,55%.

Τίποτα προς το παρόν, σύμφωνα με τους αναλυτές της Fortius Finance, δεν μπορεί να διαταράξει την ανοδική πορεία της μετοχής, καθώς όλοι οι μεσοπρόθεσμοι δείκτες δεν παρουσιάζουν ανησυχητικές ενδείξεις για την πραγματοποίηση ενός pullback προς τα 11 ευρώ.

Για παράδειγμα, όπως επισημαίνεται στην ανάλυση, ο Moving Average Convergence/Divergence indicator (MACD), ο οποίος είχε δώσει έγκυρο σήμα εισόδου από τις 23/10, όταν η μετοχή βρισκόταν στα 10,54 ευρώ, συνεχίζει και κινείται υψηλότερα από τον απλό κινητό του μέσο.

Επίσης, ο μεσοπρόθεσμος Relative Momentum Index (RMI) μπορεί να κυμαίνεται σε υπεραγορασμένα επίπεδα (99,15 μονάδες τεχνικού δείκτη), αλλά δεν μπορεί από μόνος του να μας δώσει έγκυρο σήμα εξόδου από τη μετοχή, καθώς και παλαιότερα, παρ’ όλο που είχε βρεθεί στα ίδια επίπεδα, η μετοχή συνέχιζε το ανοδικό της momentum χωρίς ενδείξεις κόπωσης, αναφέρει η Fortius Finance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v