Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Τιμή-στόχο τα 3,60 ευρώ δίνει η Marfin

Τιμή-στόχο τα 3,60 ευρώ και σύσταση ”ουδέτερη” (neutral) δίνει η Marfin Hellenic για τη μετοχή της Μαΐλλης σε ανάλυσή της (11/12/2003), όπου μεταξύ άλλων εκτιμά ότι την περίοδο 2003-2005 τα κέρδη ανά μετοχή θα παρουσιάσουν μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης 7%.

Μαΐλλης: Τιμή-στόχο τα 3,60 ευρώ δίνει η Marfin
Τιμή-στόχο τα 3,60 ευρώ και σύσταση ”ουδέτερη” (neutral) δίνει η Marfin Hellenic για τη μετοχή της Μαΐλλης σε ανάλυσή της με ημερομηνία 11 Δεκεμβρίου 2003.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες σε παγκόσμιο επίπεδο σε συνδυασμό με τη γεωπολιτική αβεβαιότητα εξηγούν την οικονομική απόδοση της Μαΐλλης την τρέχουσα χρονιά.

Επίσης, το τμήμα ανάλυσης της χρηματιστηριακής αναφέρει πως, δεδομένης της καθοδήγησης της διοίκησης για ενίσχυση των παραγγελιών, αλλά και για αύξηση του μεριδίου αγοράς στις κύριες περιοχές δραστηριότητας της εταιρίας, προχώρησε σε ”συντηρητική” προς τα πάνω αναθεώρησh όσον αφορά στον όγκο των πωλήσεων του ομίλου αλλά και στις τιμές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής, οι πωλήσεις και τα κέρδη ανά μετοχή αναμένεται να παρουσιάσουν την περίοδο 2003 – 2005 μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης της τάξεως του 7%.

Παράλληλα, η Marfin εκτιμά ότι τα έσοδα του 2004 αναμένεται να εμφανίσουν άνοδο 10%, με τα EBITDA να ενισχύονται κατά 13% και τα κέρδη ανά μετοχή κατά 11%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v